Veşnic Tânăr. Nutrigenomica: Soluţia pentru o Sănătate Radiantă la Orice Vârstă

Veşnic Tânăr. Nutrigenomica: Soluţia pentru o Sănătate Radiantă la Orice Vârstă
214,00 MDL (47,98 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Urmand programul remarcabil, dar simplu, pe care dr. Nicholas Perricone il prezinta in cartea de fata, veti invata cum sa opriti actiunea genelor responsabile pentru imbatranire si sa stimulati actiunea genelor care vor:

- Reintineri tenul ridat

- Inlatura grasimea corporala

- Creste masa musculara

-Imbunatati functiile cerebrale si memoria

-Creste energia

-Accentua starea de bine psihic si fizic.

        In centrul acestei carti se afla o noua si captivanta stiinta: nutrigenomica si expresia genelor. Cu viziune a sa inovatoare, dr. Perricone a aplicat aceasta stiinta cu scopul de a reduce ridurile si de a transforma tenul intr-unul suplu, fin si stralucitor.

        Programul propus de el va sterge pur si simplu anii de pe chipul si corpul dumneavoastra, va va imbunatati sanatatea si vitalitatea si va intensifica limpezime a gandirii.

        Dr. Nicholas Perricone este medic primar dermatolog, inventator cu premii in palmares, cercetator stiintific si expert antiimbatranire recunoscut pe plan international, fiind, totodata, personajul principal al unei serii de productii TV de succes realizate de PBS si un invitat popular la Oprah, Buna dimineata America, emisiunea Today si 20/ 20, precumsi la alte emisiuni.

        Dr. Nicholas Perricone, autor de bestselleruri New York Times, ne prezinta nutrigenomica, o noua si puternica strategie pentru mentinerea unui ten frumos si a unui corp sanatos, cu o infatisare tinereasca, indiferent de varsta.

        Cel pe care Vogue il considera unul dintre primii patru dermatologi din Statele Unite ale Americii are o audienta imensa, care include multe dintre cele mai frumoase chipuri ale lumii.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 414
Editura: Lifestyle
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-8309-13-2
Dimensiuni: 13 x 26 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri