Veronika se Hotărăște să Moară

Veronika se Hotărăște să Moară
154,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Romanul o urmăreşte pe parcursul acestor zile intense în care, spre surprinderea ei, se trezeşte atrasă în lumea închisă a spitalului în care se afla. În această stare de surescitare, ea descoperă lucruri pe care nu-şi permisese de fapt să le simtă niciodată: ura, teamă, curiozitate, dragoste – până şi împlinirea sexuală. Experienţele ei o fac treptat să realizeze că fiecare secundă a existenţei este o alegere între viaţă şi moarte.

Cartea lui Paulo Coelho vorbeşte despre cei care nu intra în tiparele considerate normale de către societate. Vorbeşte despre nebunie şi despre nevoia de a descoperi un alt mod de viaţă a acelor oameni care se confruntă cu prejudecăţile celorlalţi fiindcă gândesc diferit.

 

 

A photo posted by Bestseller.md (@bestseller_md) on

 

Recenzie


 

”Ideea este obsedantă pentru secolul 20, Freud, Thomas Mann din Muntele Vrăjit şi chiar Camus din Străinul topindu-se aici într-un creuzet original. Să nu uit între ingrediente capitolul zis postmodern în care autorul află despre povestea Veronikăi nebune de la o altă Veronika, fiica directorului de ospiciu. E tehnica naraţiunii din auzite împletită cu o anchetă sumară a întâmplărilor. Naraţiune la persoana a treia cu naratorul alături de personaj.” - Gabriel Adrian Mirea, Bookblog.ro

 

Vezi Trailerul Ecranizării


 


 

Despre Autor


 

Paulo Coehlo, scriitor brazilian, născut la Rio de Janeiro în 1947. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii şi un veritabil fenomen al culturii de masă, a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet. În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viaţa şi cariera literară.

Cărțile lui Paulo Coehlo s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare. Bestseller-ul Alchimistul a fost cumpărat în peste 65 milioane de exemplare. Editura Humanitas a anunțat vânzări de la prima traducere românească până în 2011 de peste 1 milion de exemplare ale cărților lui Paulo Coehlo în România.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Veronika decide morrer
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 207
Editura: Humanitas
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-689-409-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2020

Pareri