Vegetariana

Vegetariana

Preț de Listă: 154,00 MDL (38,68 RON)

Preț: 130,90 MDL (32,88 RON)

Economisești: 23,10 MDL (5,80 RON) (15%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un roman superb si nelinistitor in trei acte despre rebeliune si tabuuri, violenta si erotism si metamorfoza contorsionata a unui suflet

Inainte sa inceapa cosmarurile, Yeong-hye si sotul ei aveau o viata cat se poate de normala. Dar visele – imagini coplesitoare, insangerate si brutale – o tortureaza pe Yeong-hye, facand-o sa incerce sa se elibereze de ele renuntand la carne. Acest mic act de independenta ii tulbura insa casnicia si pune in miscare un sir de evenimente din ce in ce mai grotesti. In timp ce intreaga ei familie se lupta sa recapete controlul asupra ei, Yeong-hye isi apara obsesiv alegerea, dandu-i o dimensiune sacra. In curand, incercarile apropiatilor devin disperate, supunand mai intai mintea, mai apoi corpul lui Yeong-hye unor violuri din ce in ce mai intruzive, aruncand-o pe aceasta in bucla unei instrainari bizare si periculoase.

Apreciata de criticii din intreaga lume, Vegetariana este o poveste intunecata, alegorica si kafkiana despre putere, obsesie si lupta unei femei de a se elibera de violenta care ii stapaneste atat lumea exterioara, cat si pe cea interioara.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 248
Editura: Art
Apariția: 2016
ISBN: 978-606-710-428-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri