Vârsta Perfectă

Mai multe poze

Vârsta Perfectă

Preț de Listă: 237,00 MDL (59,53 RON)

Preț: 189,60 MDL (47,63 RON)

Economisești: 47,40 MDL (11,91 RON) (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

La doar cincisprezece ani, Helen este angajata la piscina hotelului Dunes din Las Vegas pe post de salvamar. Trebuie sa salveze vieti, insa propria viata o surprinde nepregatita cand barbatii, mai tineri sau mai batrani, incep sa-i acorde atentie. Si mama ei, Kathy, se trezeste brusc intr-o situatie la fel de incerta: copiii cresc, casnicia ei reusita este poate prea stabila, iar zilele toropite ale verii o lasa complet dezorientata.

Cand Kathy face cunostinta cu seful lui Helen, viata ei ajunge in zona critica a unei schimbari radicale. In Varsta perfecta, Heather Skyler exploreaza natura frumusetii, a vietii intime si a diviziunilor intre clasele sociale, intr-o societate in acelasi timp normala si bizara, aratandu-ne ca adevarul celor mai profunde experiente - iubirea, tradarea, acceptarea - nu poate fi compromis de varsta.

Heather Skyler s-a nascut si a crescut la Las Vegas, Nevada. Si-a obtinut licenta la University of Washington, din Seattle. In prezent este redactor-sef al revistei Beloit Fiction Journal. Locuieste in Madison, Wisconsin, cu sotul, fiul si fiica ei. Aceasta este prima ei carte.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Rao
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-103-838-4
Dimensiuni: 13 x 23 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri