Vârsta Miracolelor. Adoptarea unui Nou Stil de Viaţă la Vârsta a Doua

Vârsta Miracolelor. Adoptarea unui Nou Stil de Viaţă la Vârsta a Doua
101,00 MDL (22,64 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ceea ce am numit varsta noastra „de mijloc“ nu trebuie sa fie un punct de cotitura catre nefiinta. De aici trebuie sa ne intoarcem catre viata, asa cum n-am cunoscut-o niciodata, asa cum n-am reusit niciodata s-o cunoastem atunci cand eram prea tinere si prea trufase ca sa-i evaluam limitele. E adevarat ca, imbatranind, devenim mai umile - dar, in acelasi timp, ne dam seama cat de pretioasa e viata, cat de fragila. E timpul sa devenim senioarele acestei planete, cele care ii poarta de grija, nu doar cu numele, ci actionand cu pasiune. Pana cand Dumnezeu ne va chema acasa, trebuie sa transformam aceasta lume in casa visurilor noastre.

In acest moment, revelatia ca nu mai suntem tinere intra in coliziune cu un sentiment al imperiozitatii istoriei. Ochii ni se deschid pentru a privi gravitatea situatiei actuale, iar dorinta noastra cea mai fierbinte este sa gasim, cumva, o rezolvare. Cand ne reinnoim legamantul fata de cursul vietii, acesta ni se reincredinteaza. Cand ne dedicam - acum, dupa ce ne-am maturizat in sfarsit - unui viitor care este tot ce poate fi si tot ce trebuie sa fie, ne simtim iertate pentru un trecut care n-a fost asa cum s-ar fi cuvenit.

Noi, femeile din ziua de azi, dovedim un curaj nebun. Ne propunem sa avem familie, cariera, fericire, liniste, ritm rapid si tinerete vesnica. Dar cum sa facem sa le putem avea pe toate?

Cartile Stiletto sunt exact cele pe care trebuie sa le ai dimineata in geanta, la pauza de cafea pe masa si seara la o baie calda. Totul despre cum sa devii femeia care iti doresti sa fii! Exclusiv pentru femei.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 176
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2011
ISBN: 9786065882423
Dimensiuni: 14 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri