Vanina Vanini. Ediție Bilingvă

Vanina Vanini. Ediție Bilingvă

Preț de Listă: 94,00 MDL

Preț: 47,00 MDL

Economisești: 47,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Colecţia Cartea de lectură cuprinde două serii de volume – monolingve şi bilingve.Cărţile monolingve prezintă textele în original ale unor autori francezi sau englezi, intraţi în fondul de aur al literaturii universale. Selecţia textelor s-a făcut în ideea unei maxime accesibilităţi pentru o categorie cât mai largă de cititori.

Povestirile sau nuvelele incluse în volume sunt însoţite de un glosar, care conţine traducerea în română a celor mai complicate cuvinte şi expresii, şi o suită de exerciţii aplicate pe fiecare text în parte. Cărţile au o utilitate strict didactică, lectura lor fiind cea mai sigură, cea mai ieftină şi cea mai bună metodă de studiere a unei limbi străine.

Volumele bilingve conţin textele în original şi traducerea artistică a acestora. Ele pot avea aplicare didactică, dar pot fi citite şi din simplă plăcere.

Cărţile colecţiei se adresează elevilor şi studenţilor care studiază franceza sau engleza şi pot constitui un bun supliment didactic în activităţile de predare ale profesorilor.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 62
Editura: Arc
Apariția: 2009
ISBN: 978-9975-61-532-7
Dimensiuni: 16,6 x 21 cm
Greutatea: 0.1000

Pareri