Capitanul Sângelui. Vol. 4 Vampirații

Capitanul Sângelui. Vol. 4 Vampirații
312,00 MDL (65,27 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Gemenilor Grace si Connor Tempest nu le sunt deloc straine peripetiile si misterele. La scurt timp dupa ce au naufragiat, fiecare dintre ei descopera noi prieteni si dusmani in lumea celor care iubesc oceanul.

Connor trece prin mari incercari la bordul vestitei corabii pirateresti Diablo - indeosebi din momentul in care Moonshine, nepotul nesuferit al capitanului Wrathe, se alatura echipajului. Cand lucrurile sunt gata sa scape de sub control, Connor se vede nevoit sa actioneze, dupa care nu mai exista cale de intoarcere. Intre timp, Grace si Lorcan calatoresc spre Sanctuar. Acest lacas, situat in varful unui munte, este condus de gurul vampiratilor, Mosh Zu Kamal - singurul care il poate vindeca pe Lorcan de orbire. Mosh Zu este insa mult mai interesat de Grace, care, infruntand primejdiile ce-i asalteaza din toate partile, isi da seama ca soarta ei este legata strans de cea a vampiratilor...

Cu o multime de personaje memorabile si o actiune in ritm alert, aceasta aventura a VAMPIRATILOR este cea mai spectaculoasa si mai palpitanta de pana acum.

„Total originala... Mi-as fi dorit sa am o asemenea idee!”, -- Anthony Horowitz

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 688
Editura: Corint
Apariția: 2009
ISBN: 973-128-276-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.7500

Pareri