VALURI

VALURI
299,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 145 persoane au cumpărat acest produs.
Comandă în România

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

sau

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă UNIC et 1 Bestseller Chișinău bd. Ștefan cel Mare 8 060-977-597 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU Bestseller Chișinău str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 Bestseller Chișinău bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA Bestseller bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU Bestseller Chișinău str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Comenzi prin telefon la +373 (22) 993-992Facebook Messenger sau la librăria Bestseller din Chișinău, str. Pușkin 35 (intersecție cu str. Alexandru cel Bun)

Când trecutul renaște, ce faci? Accepți să fii purtat de valuri sau lupți cu ele?

Romanul „Valuri” de Arina Delcea urmărește viața a două femei foarte diferite, legate doar de prietenia dintre fiicele lor. Cristina trăiește izolat, într-o cabană în munți, de unde își administrează afacerea. Lucia locuiește în centrul Brașovului și lucrează la bancă.

Printre provocările cotidianului legate de creșterea copiilor, de întreținerea relațiilor cu soții lor mereu absenți, de multitudinea de probleme generate de afaceri sau de dependențe, un jurnal, care apare în podul casei uneia dintre ele, dezvăluie legăturile mult mai strânse și dureroase dintre Cristina și Lucia.

Efectele alegerilor asumate într-un anumit moment se întorc în valuri. Un roman a cărei acțiune principală se desfășoară într-o zonă montană, dar al cărui laitmotiv este, în mod surprinzător, marea.

„Cehov, Hemingway, Murakami, fiecare au țesut povești la malul mării. Un roman pe care nu ai vrea să-l lași din mână, pentru că acolo, printre valurile vieții, devine o parte din tine.”

— Vitali Cipileaga, scriitor

„Era pregătită barca pentru toate. Pentru toate aventurile, peripețiile, drumurile lungi și grele, în care înveți câte o lecție pe minut, dar și pentru cele line, în care doar te bucuri. Visuri deșarte înfipte acum câteva sute de metri mai jos, în nisipul întunecat.

Tot acolo își vor găsi loc și celelalte resturi dintr-o existență trecută a unui iaht ce a navigat într-un lac, în loc de ocean. Epava nu mai luptă. Nu mai are cu ce. Știe că este o epavă care mai plutește încă puțin pe valurile prea line, triste. A îmbrățișat inevitabilul și doar își trăiește ultimele clipe deasupra apei, înainte să fie definitiv absorbită de adâncimi.”

Despre Autoare


Arina Delcea are 28 de ani. Este absolventă a Facultății de Jurnalism a Universității din București, unde a obținut și diploma de master în Jurnalism Politic. A fost reporteră în domeniul politic și prezentatoare la Digi24, iar acum este jurnalistă la Realitatea Plus. Între cele două joburi și-a luat un an sabatic, în care a scris romanul ei de debut, Valuri. Arina pregătește o călătorie în jurul lumii, pe un velier, alături de soțul și câinele ei. Vrea să filmeze lumea și să scrie despre ea. 

.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 486
BRAND: Editura Bestseller
Apariția: 2020
ISBN: 978-9975-3196-3-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4250

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: