Vâltoarea Minții. Puterea și Rolul Transformărilor Cerebrale în Adolescență

Vâltoarea Minții. Puterea și Rolul Transformărilor Cerebrale în Adolescență
229,00 MDL (46,03 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

„Construcția cărții permite cititorului să înceapă lectura cu partea care tratează subiectul pe care dorește să îl aprofundeze. Poți citi Partea a III-a pentru relații sau Partea a II-a pentru informații despre creier. Dacă înveți cel mai bine prin discuții inspirate din povestiri, ai putea începe cu Partea a IV-a, citind secțiunile precedente și părțile dedicate practicii mai târziu.

Experimentează și vezi ce ți se potrivește cel mai bine. Cele patru părți și secțiunile de Instrumente creează un întreg, dar cititorul poate spicui printre ele la un mod care să răspundă nevoilor sale.” 

 

Recenzii


 

 
”Vâltoarea minții este o carte revelatoare și impresionantă, un dar minunat pentru noi toți. Daniel Siegel demonstrează cum presupusele dezavantaje ale anilor adolescenței au, de asemenea, avantajele lor. Lecțiile de viață care îi așteaptă pe adolescenți sunt lecții din care putem învăța cu toții, indiferent de vârstă.”€ -- Daniel Goleman, autor al cărții „Inteligența emoțională”
 
”Daniel Siegel privește adolescența nu ca pe o problemă sau dificultate care trebuie depășită, ci mai degrabă ca pe un izvor de curaj și creativitate. Prin atitudinea plină de considerație, Vâltoarea minții este foarte potrivită atât pentru adolescenți, cât și pentru părinții și mentorii acestora.”€-- Lawrence J. Cohen, autor al cărților „Rețete de jocuri” și „Rețete împotriva îngrijorării”

  

Despre Autor


 

Dr. Daniel J. Siegel este specialist în educaţie şi psihiatrie, profesor la Universitatea din California, director al centrului de cercetare Mindful Awareness din cadrul aceleiaşi universităţi şi director executiv al centrului educaţional Mindsight Institute.

Este tatăl a doi copii trecuţi de adolescenţă şi autor al mai multor lucrări celebre adresate părinţilor şi specialiştilor. Dr. Daniel J. Siegel întâlneşte frecvent părinţi şi tineri din toată lumea datorită conferinţelor şi atelierelor pe care le susţine.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Brainstorm. The Power and Purpose of the Teenage Brain
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Herald
Apariția: Septembrie 2014
ISBN: 978-973-111-485-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2300

Pareri