Valea Păpușilor. Vol. 2

Valea Păpușilor. Vol. 2
75,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Lumea show-businessului – un univers aparte, în care sexul este o armă a succesului, dragostea este doar o mască zâmbitoare a urii și a invidiei, trecutul este uitat, iar viitorul este doar speranță. În această lume dură, unde înaintarea în vârstă și frumusețea apusă sunt spectre care dau fiori, tinerele Anne, Jennifer și Neely au pornit pline de încredere să cucerească New Yorkul și Hollywoodul.

Renunțând treptat la idealurile simple, precum dragostea și familia, ajung în cele din urmă pe culmile succesului, dar printre secretele lor se numără „păpușile” – micile pastile care le ajută să doarmă sau să aibă energie, să-și păstreze optimismul și buna dispoziție, dar, mai ales, să alunge adevărul crud al realității.

O poveste șocantă și emoționantă, despre prețul ce trebuie plătit pentru a fi invidiat de o lume întreagă.

Cartea Valea Păpuşilor a cunoscut încă de la apariție un succes incredibil, fiind vândută în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. Romanul a fost ecranizat într-o miniserie pentru televiziune și adaptat pentru marele ecran într-un film nominalizat la premiile Globul de Aur și Oscar.

Jacqueline Susann a fost prima scriitoare care a avut trei romane consecutive ce au ajuns pe locul 1 în topul de bestselleruri din The New York Times.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Valley of the Dolls
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Lira
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-681-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri