Valea păpușilor. Vol.1

Valea păpușilor. Vol.1
75,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 11 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Descrierea Cărții

Anne, Jennifer şi Neely, trei prietene tinere şi frumoase, încearcă să-şi găsească drumul spre afirmare în New York, metropola în care industria show-businessului este în plin avânt şi unde toate visele par să devină realitate. Succesul nu întârzie să apară – lumea strălucitoare a scenelor de pe Broadway și a platourilor hollywoodiene le stă la picioare.

Următoarele două decenii le aduc recunoaștere şi faimă, pasiuni şi bogăţie, însă și prețul pe care trebuie să-l plătească este pe măsură. Căci rând pe rând, dragostea se transformă în trădare, iar speranţa în dezamăgire, şi singurul aliat în lupta acerbă pentru culmile succesului rămân „păpuşile“ – pastile care le sunt mereu la îndemână şi par soluţia pentru orice problemă, droguri aducătoare de fericire, de pace, dar mai ales de distrugere.

Cartea Valea Păpuşilor a cunoscut încă de la apariție un succes incredibil, fiind vândută în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. Romanul a fost ecranizat într-o miniserie pentru televiziune și adaptat pentru marele ecran într-un film nominalizat la premiile Globul de Aur și Oscar.

Jacqueline Susann a fost prima scriitoare care a avut trei romane consecutive ce au ajuns pe locul 1 în topul de bestselleruri din The New York Times.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Valley of the Dolls
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Lira
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-680-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri