Văgăuna șerpoaicei

Văgăuna șerpoaicei

Preț de Listă: 116,00 MDL (29,00 RON)

Preț: 58,00 MDL (14,50 RON)

Economisești: 58,00 MDL (14,50 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un tinut misterios, cu o istorie straveche, un templu pagin si o misterioasa Lady Arabella stapina peste serpi. Un castel invaluit de neguri ai carui stapini sunt sub puterea unui blestem si ultimul descendent Edgar Caswal mai blestemat decit toti; si mai exista un vrajitor obi negru, Ooalanga, suflet pierdut, vindut diavolului, colectionar de ciocuri, ghiare, colti, tot ceea ce rupe, sparge, sfisie.

Ceea ce da o puternica forta romanelorlui Bram Stoker este finalul moral, personajele fie ca se numesc Dracula, regina Tera, puternica magiciana din Egipt sau marele vierme sarpe din romanul ultim scris de Stoker, sunt pedepsiti pentru dorinta lor de a stapanii trecand peste libertatea fiintelor ce nu vor sa li se supuna. Iata tesatura intunecata acestui roman gotic ce va va infiora si ingrozi.

Bram Stoker maestrul artei fantastice s-a nascut la 8 noiembrie 1847, la Clontarf, Irlanda. Au fost sapte frati, el fiind al treilea din numeroasa familie. In perioada cat a fost elev la Trinity College din Dublin, era un tanar robust, si de aceea colegii l-au poreclit "uriasul cu barba rosie".

La 23 de ani isi va lua diploma in matematica. Paralel cu munca de functionar va incepe sa scrie romane, in 1875 publicand "The Chain Of Destiny". A circulat legenda ca Bram Stocker, ar fi facut parte din celebra societate oculta The Golden Dawn, la care au aderat numeroase personalitati ale epocii. In 1897 ii va apare romanul Dracula, in care va introduce unele simboluri legate de motivul ce va deveni o tema preocupanta in romanele sale. Este vorba de Raul ce sub diferite forme se induce si se hraneste cu spiritul fiintelor delicate.

In 20 aprilie 1912, Bram Stoker se stinge din viata la Londra.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 200
Editura: Aion
Apariția: Noiembrie 2008
ISBN: 973-87480-6-2
Dimensiuni: 13 x 19,5 cm
Greutatea: 0.2700

Pareri