Următorul Deceniu. De Unde Venim... și Încotro ne Îndreptăm

Următorul Deceniu. De Unde Venim... și Încotro ne Îndreptăm
192,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

După aclamatul său bestseller Următorii 100 de ani, expertul în previziuni geopolitice George Friedman analizează următorul deceniu şi provocările iminente care vor pune la încercare SUA şi lumea întreagă.

Următorii zece ani vor fi o perioadă de tranziţie majoră. Deşi greu de imaginat acum, războaiele din lumea islamică se vor domoli, vom învăţa să trăim cu terorismul, iar realităţile tehnologice şi energetice vor vira în direcţii neaşteptate.

SUA, într-un joc de şah cu atmosferă machiavelliană, se vor apropia de o înţelegere cu Iranul, în timp ce China se va confrunta cu o criză economică și politică. O schimbare fundamentală se va petrece în relaţiile dintre Statele Unite şi Israel şi, din punct de vedere economic, vom trece dintr-o perioadă în care criza financiară domina lumea într-o epocă în care lipsa forţei de muncă se va simți pretutindeni. Rezultatul este o analiză captivantă asupra viitorului apropiat, dirijată de o mână avizată.

Recenzie

„Când citești cărțile lui George Friedman ai senzația că privești viitorul într-un glob de cristal.“ - New York Times Magazine

Video despre Carte


Despre Autor

George Friedman, politolog american, este fondatorul şi preşedintele STRATFOR, cea mai importantă agenție privată de analiză geopolitică. Deseori considerat un expert media, el este autorul a şase cărţi, printre care Următorii 100 de ani (apărută la Editura Litera) și Războiul secret al Americii.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Next Decade: Empire and Republic in a Changing World
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 272
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-586-9
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri