Unsprezece Minute [Carte Electronică]

Unsprezece Minute [Carte Electronică]

Preț de Listă: 103,99 MDL (26,00 RON)

Preț: 71,75 MDL (17,94 RON)

Economisești: 32,24 MDL (8,06 RON) (31%)

Downloadează Gratuit un Fragment (Ediția Print)
Ediția Print (PDF)
  • 12 persoane au cumpărat recent acest produs.

Preț de Listă: 103,99 MDL (26,00 RON)

Preț: 71,75 MDL (17,94 RON)

Economisești: 32,24 MDL (8,06 RON) (31%)

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 5 rate cu 0% dobândă!

Descriere

Romanul Unsprezece minute este povestea Mariei, o fată dintr-un sat brazilian, ale cărei prime întâlniri inocente cu dragostea o lasă cu inima frântă. La o vârstă fragedă, ea se convinge că nu va găsi niciodată iubirea adevărată, crezând în schimb că „dragostea este un lucru cumplit, care te face să suferi...“. O întâlnire întâmplătoare în Rio de Janeiro o determină să plece la Geneva, unde visează să găsească faimă şi bogăţie, dar sfârşeşte în stradă, ca prostituată.

În Geneva, Maria se îndepărtează tot mai mult de iubire, devenind tot mai fascinată de sex. În cele din urmă, concepţia ei lipsită de speranţă despre dragoste este pusă la încercare când cunoaşte un tânăr şi chipeş pictor. În această odisee a descoperirii de sine, Maria are de ales între a urma o cale
a întunericului – plăcerea sexuală de dragul plăcerii sexuale – sau a risca totul pentru a găsi „lumina lăuntrică“ şi potenţialităţile sexului sacru, ale sexului în contextul dragostei.

În acest palpitant şi îndrăzneţ roman, Paulo Coelho analizează cu sensibilitate natura spirituală a sexului şi a iubirii şi ne invită să ne confruntăm cu propriile prejudecăţi, cu propriii demoni, să ne aflăm propria „lumină lăuntrică“.


Citate din Carte

Unsprezece minute. Lumea gravita în jurul a ceva ce dura doar unsprezece minute.

Pe timpul nopţii? Stai, Maria, exagerezi. La drept vorbind, sunt patruzeci şi cinci de minute şi, chiar aşa, dacă scădem dezbrăcatul, încercatul câtorva alinturi false, conversaţia pe teme banale, îmbrăcatul, vom reduce timpul acesta la unsprezece minute de sex propriu-zis.

Nimic in lumea asta nu este rodul întâmplării.

Onoarea. Demnitatea. Respectul faţă de mine însămi. Dacă mă gândesc mai bine, n-am avut niciodată niciunul din aceste trei lucruri.

Nu avea să-l mai revadă niciodată, dar, în toamna disperării ei, vreme de câteva ceasuri, încetase a mai fi soţia credincioasă, doamna casei, mama iubitoare, funcţionara exemplară, prietena statornică — şi redevenise pur şi simplu femeie.


Despre Autor

Paulo Coehlo, scriitor brazilian, născut la Rio de Janeiro în 1947. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii şi un veritabil fenomen al culturii de masă, a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet.0 În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viaţa şi cariera literară. 

Cărțile lui Paulo Coehlo s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare. Bestseller-ul Alchimistul a fost cumpărat în peste 65 milioane de exemplare. Editura Humanitas a anunțat în cursul anului 2011 vânzări de peste 1 milion de exemplare ale cărților lui Paulo Coehlo.


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Onze Minutos
Limba: Română
Editura: Humanitas
Apariția: 2014
ISBN: 978-973-689-745-0
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android
Pagini Ediție Print: 264

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă:

 •    Aleph [Carte Electronică]
  -30%

  Aleph [Carte Electronică]

  Preț de Listă: 89,99 MDL (22,50 RON)

  Preț: 62,09 MDL (15,52 RON)

  Economisești: 27,90 MDL (6,98 RON) (31%)