Universul de Mișcare al Copilului Mic (0-3 ani)

Universul de Mișcare al Copilului Mic (0-3 ani)
274,00 MDL (68,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Bazata pe numeroase cercetari in domeniu si o bibliografie consistenta, lucrarea va invata tot ce trebuie sa stiti despre particularitatile cresterii si dezvoltarii copilului mic, reperele motricitatii acestuia.

Pe linga explicatii si indrumari referitoare la aceste aspecte, in carte veti gasi ilustratii si desene care sa va ajute in executarea exercitiilor specifice. Universul de miscare al copilului mic (0-3 ani) se adreseaza atit parintilor, cit si specialistilor in kinetoterapia aplicata la copii.

Cuprins: Factorii ce influenteaza procesele de crestere si dezvoltare • Nasterea prematura • Dezvoltarea fizica si psihica a copilului mic • Relatia parinte-copil • Examinarea sistemului motor

 

Despre Autori

Adriana Albu a absolvit Institutul de Medicina si Farmacie din Iasi; este medic primar, specialitatea Igiena, conferentiar la Catedra de Igiena a UMF Iasi, doctor in stiinte medicale. A publicat, in calitate de coautoare: Psihomotricitatea (Editura Spiru Haret, Iasi, 1999), monografia Asistenta psihopedagogica si medicala a copilului deficient fizic (Editura Polirom, Iasi, 2000), Asistenta in familie a persoanei cu deficienta functionala (Editura Polirom, Iasi, 2001), Stiti sa respirati corect? (Editura Polirom, Iasi, 2001).

Constantin Albu este absolvent al Institutului de Cultura Fizica din Bucuresti. A sustinut cursul de asistenta psihopedagogica a copilului deficient motor la Facultatea de Psihopedagogie Speciala, precum si cursul de psihomotricitate la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, sectia Kinetoterapie, Universitatea „Al.I. Cuza” din Iasi. A publicat, in calitate de coautor: Psihomotricitatea (Spiru Haret, 1999)

Alis Visan este licentiata in kinetoterapie a Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii din Bacau, specializarea Kinetoterapie. De asemenea, este absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii „Al.I. Cuza” din Iasi. Este membra in diverse comisii de specia­litate, coordoneaza si ofera consultanta in alcatuirea programelor de kineto­terapie in mai multe centre de recuperare pentru copiidin Iasi.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Editura: Polirom
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-46-0784-6
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri