Unici şi Diferiţi

Unici şi Diferiţi
144,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

"Totul are un sens diferit cand aprinzi lumina constiintei. Doar experienta este diferita, sursa este unica. Esti diferit doar cand te pui in locul celuilalt de tine.

Iubeste, daruieste, multumeste, in credinta ca toate cele necesare sunt date fiecaruia. Descopera ce ti s-a dat tie.

Esti dornic sa cunosti lumea, dar cea mai valoroasa cunoastere pe care o vei dobandi in acest proces este cea de sine."

Fii diferit pentru o lume diferita!

RecenziI

Alina si Andreea sunt doua prezente stralucite in Romania, care au dorit sa impartaseasca abilitatile lor deosebite nu numai avocatilor, dar si profesionistilor din alte domenii, precum si oamenilor de afaceri. Pentru a reusi in lumea de azi trebuie sa-ti accepti si sa-ti afirmi acele lucruri care te fac special.

Cele doua surori personifica foarte bine ideea diferentei si a unicitatii, mai cu seama in modul paradoxal de a aduce o nota de spiritualitate in lumea corporatista, nota pe care sa o introduca apoi intr-un amestec de o savoare cu adevarat unica. Alina si Andreeate vor ajuta sa apreciezi cum poti fi diferit si cum poti avea, prin aceasta, un impact asupra lumii in care traiesti.“ -- Owen Fitzpatrick

„Le cunosc pe Alina si pe Andreea de cativa ani buni. Cele doua surori au toata admiratia si tot respectul meu pentru felul in care au lucrat neobosit la crearea unor proiecte ce depasesc cadrele profesiei de avocat sau ale atributiilor conventional conferite profesionistilor dintr-un anumit domeniu.

Acolo unde altii se multumesc sa vada provocari, ele realizeaza lucruri importante in cel mai scurt timp posibil. De aceea, este o placere deosebita pentru mine sa scriu prefata pentru prima lor carte, convins totodata ca vor urma si altele, deoarece creativitatea lor e fara limite.“ -- Dr. Roy Martina, medic cu peste 30 de ani de experienta in medicina holistica, autor a peste 80 de carti, multe dintre acestea devenind bestselleruri, trainer si speaker.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 340
Editura: Trei
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-707-724-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri