Un Singur Lucru. Adevărul Neaşteptat de Simplu de la Baza oricărei Reuşite

Mai multe poze

Un Singur Lucru. Adevărul Neaşteptat de Simplu de la Baza oricărei Reuşite
209,00 MDL (48,93 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Asaltul zilnic de e-mailuri, mesaje şi întâlniri te distrage de la ce e important şi te stresează enorm. Solicitările de la locul de muncă şi din familie sunt din ce în ce mai numeroase. Rezultatul: productivitate scăzută, deadline-uri depăşite, câştiguri mai mici, încetarea ascensiunii profesionale. Dar vrei mai mult. 

Vrei mai multă productivitate. Vrei câştiguri mai mari, pentru un nivel de viaţă mai ridicat, vrei mai mult timp pentru tine, familia şi prietenii tăi. Acum poţi să faci mai puţine lucruri şi să realizezi mai mult. 

Un singur lucru te învaţă: 

• să obţii rezultate mai bune în mai puţin timp;

• să reduci stresul; 

• să scapi de sentimentul de copleşire;

• să îţi recapeţi energia;

• să obţii rezultate extraordinare la muncă şi în viaţa personală.  

Învaţă să te concentrezi pe ceea ce contează! 

  

Despre Autor


 

„Întreprinzătorul anului”, titlu acordat de Ernst & Young în 2003, şi finalist în cursa pentru titlul de Întreprinzător al anului acordat de revista Inc., Keller este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai influenţi lideri din industria imobiliară americană.

A ajutat, de asemenea, un mare număr de firme mici şi mici întreprinzători să reuşească în afaceri, prin intermediul a trei cărţi-bestseller în SUA: The Millionaire Real Estate Agent (2004), The Millionaire Real Estate Investor (2005) şi SHIFT: How Top Real Estate Agents Tackle Tough Times (2008).

În calitate de consilier în domeniul afacerilor şi de formator naţional, Gary i-a ajutat pe foarte mulţi să aibă rezultate extraordinare prin restrângerea plajei de concentrare a atenţiei.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Litera
Apariția: Ianuarie 2015
ISBN: 978-606-686-700-9
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.2520

Pareri