Un Sărut Periculos

Un Sărut Periculos
79,00 MDL (18,54 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Credeau că nu au nimic în comun... până la primul sărut.

Anthony Stalbridge îi furase primul sărut pe un coridor întunecat din reședința lui Elwin Hastings, iar Louisa fusese luată cu totul pe nepregătite… Cu siguranță însă, intenția nu fusese romantică, ci un act disperat, menit să distragă atenția paznicului înarmat care i-ar fi surprins într-un loc unde nu aveau ce căuta. Căci singurul lucru pe care Anthony și Louisa îl aveau în comun era interesul pentru afacerile domnului Hastings – un membru de vază al înaltei societăți, despre care amândoi bănuiau că ascunde niște secrete teribile.

Aduși împreună de șiretlicul lor, cei doi își unesc eforturile pentru a afla adevărul, însă fiecare este condus de propriile motive. Anthony bănuiește că fosta lui logodnică nu s-a sinucis, iar Louisa – a cărei identitate este învăluită în mister – este convinsă că Hastings are diverse interese legate de un renumit bordel. Dar să-l aducă pe Hastings în fața justiției va fi mai periculos decât își închipuie cei doi, iar parteneriatul lor va fi unul incendiar. Căci Louisa îi aprinde mai mult decât curiozitatea lui Anthony, și împreună dovedesc o atracție fascinantă pentru pericol...

Amanda Quick are în palmares numeroase premii literare, cărţile sale vânzându-se până în prezent în peste 35 de milioane de exemplare!.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Lira
Apariția: 24.02.2014
ISBN: 978-606-686-577-7
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri