Un Roman Rus

Un Roman Rus
122,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

”Aflate în căutarea propriei identităţi, personajele lui Carrère sfârşesc prin a deveni ceea ce nu ar fi gândit nicicând că pot fi: nebuni, asasini, violatori.
Un roman rus este punctul de intersecţie al unor intrigi complexe, prin care o sfâşietoare poveste de dragoste, un teribil secret de familie şi o stranie fascinaţie pentru Rusia devin catalizatori ai pierderii şi apoi ai regăsirii de sine. Realitatea face corp comun cu ficţiunea, în acel sens unic în care nu înţelegi ceea ce ai trăit decât încercând să pui pe hârtie trecutul.” - Pascal Bruckner

”Subtil, şocant şi implacabil... Magnific!” - John Updike, The New Yorker

Despre Autor

Emmanuel Carrère este un scriitor consacrat al literaturii franceze. Apariţia acestei cărţi, în 2007, a constituit un eveniment literar: este un roman autobiografic, ce propune o formulă narativă inedită şi care face dezvăluiri incomode despre familia autorului (foarte cunoscută în Franţa). O poveste despre obsesia trecutului, despre teama de a vorbi şi despre pierderea de sine prin erotism. O carte care a dărâmat cu indecenţă tabuul tăcerii.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Un roman russe
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 248
Editura: Trei
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-707-198-9
Dimensiuni: 14 × 20,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri