Un pamant nou - Trezirea constiintei umane - Editia a IV-a

Un pamant nou - Trezirea constiintei umane - Editia a IV-a
234,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 1 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Eckhart Tolle este considerat unul dintre cei mai originali si mai inspirati calauzitori spirituali ai timpului nostru. S a nascut in Germania, unde si a petrecut primii 13 ani din viata. Dupa ce a absolvit Universitatea din Londra, a devenit cercetator si indrumator la Universitatea Cambridge. La 29 de ani, in urma unei transformari spirituale profunde, vechea sa identitate a fost literalmente dizolvata si viata i s a schimbat radical.

Urmatorii ani si i a dedicat intelegerii, integrarii si aprofundarii acestei transformari, care a marcat inceputul unei pasionante experiente spirituale.

Eckhart Tolle nu s a aliniat niciunei traditii sau religii, dar nici nu a respins vreuna. Invataturile sale transmit un mesaj simplu si in acelasi timp profund, cu claritatea si simplitatea vechilor maestri spirituali: exista o cale catre eliberarea de suferinta si dobandirea pacii interioare.

De acelasi autor, la Curtea Veche Publishing au mai aparut: Puterea prezentului, Puterea prezentului. Ghid practic si Linistea vorbeste.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 285
BRAND: Curtea Veche
Apariția: 2019
ISBN: 978-606-44-0242-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3200

Pareri