Un Joc de Noroc

Mai multe poze

Un Joc de Noroc
103,00 MDL (20,70 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

După o copilărie mizeră și violentă, Chance a căpătat o nouă viață datorită familiei Mackenzie, care l-a primit în mijlocul ei, oferindu-i nu numai un cămin, ci şi dragoste necondiţionată. Devenit ofițer în Serviciul de Informații al Marinei și apoi șef al unei companii de securitate, Chance a avut succes în toate misiunile în care a fost implicat.

Excepţia este Crispin Hauer, un terorist cu nenumărate victime la activ, care a reuşit mereu să-i scape din plasă. Singurul punct slab al lui Hauer pare să fie Sunny, fiica lui, pe care Chance intenționează s-o folosească drept momeală pentru a-l face pe Hauer să iasă din ascunzătoare.

Primul pas: seducerea lui Sunny, o misiune nu numai uşoară, dar şi plăcută pentru Chance. Planul nebunesc funcţionează perfect când Chance și Sunny rămân captivi într-un canion vreme de câteva zile, timp în care manevra de seducție are efectul scontat.

Totuşi, Chance nu a luat în calcul propriile sentimente pe care fermecătoarea tânără i le trezeşte şi motivul pentru care ea preferă să se ascundă de propriul tată. Acum, planul atât de ingenios îi aduce la un pas de dezastru, iar plasa de minciuni pe care Chance a ţesut-o ar putea să-l facă să piardă nu doar viaţa, ci şi o dragoste aşa cum nu spera să întâlnească vreodată.

 

Despre Autor


 

Linda Howard este câştigătoarea multor premii pentru romanele sale, clasate în topul de bestselleruri din New York Times.

De asemenea, Asociaţia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America a premiat-o pentru întreaga activitate.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: Lira
Apariția: Septembrie 2015
ISBN: 9789-606-33-0039-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri