Un Gentelman Imposibil

Mai multe poze

Un Gentelman Imposibil
97,00 MDL (24,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Rupert Carsington, al patrulea fiu al contelui de Hargate este dezastrul familiei. Irezistibil de frumos, masculin, un nesabuit iremediabil -oriunde merge problemele il urmeaza. Niciodata nu s-a implicat emotional, nu a avut situatii din care sa nu scape. Pana acum …

Parintii il iubesc foarte mult, dar fiind o disperare pentru ei este trimis in Egipt sa lucreze la consulat, pentru a face ceva cu viitorul sau. Dar reuseste si aici sa intre in necazuri chiar daca isi indeplineste fiecare obiectiv. Dar in urma unei altercatii cu soldatii locali, este aruncat in adancurile celei mai infame inchisori din Cairo. Cand vine propunerea din partea frumoasei vaduve cu posibilitatea de-a iesi din acea intunecata celula el profita de ocazie si i se pare provocatoare oferta ei. Este mai interesant sa iti petreci timpul cu o asa frumusete decat sa sapi prin nisip dupa diverse obiecte-ceea ce pentru el este extrem de plictisitor.

Daphne Pembroke, 28 de ani este vaduva, dar si o experta in lingvistica si obsedata de descifrarea hieroglifelor egiptene.

La 19 ani s-a crezut indragostita de un savant cu mult mai in varsta decat ea, dar care s-a dovedit a fi un sot condescendent si care i-a anihilat dorinta pentru studii. Datorita sotului ei care i-a distrus orice incredere in ea se simte neatractiva si nedemna de o doamna datorita intelectului si pasiunilor ei. Increderea i-a fost spulberata deoarece acel sot nu isi dorea ca sotia lui sa fie mai inteligenta decat el si i-a inabusit totul din fasa. Dupa ce sotul sau a murit si i-a lasat o mica avere se decide sa urmeze ceea ce nu a reusit in timpul casatoriei.

Dar pentru o femeie care traieste in anul 1821, sa fii savant sau cercetator este ceva nedemn de o doamna si nici nu prea esti acceptata in aceasta lume a barbatilor. Asa ca, face un aranjament cu fratele ei Miles. Acesta in scurt timp ajunge un savant renumit si apreciat in studiul hieroglifelor egiptene, dar pe baza lucrarilor surorii lui Daphne. Ea se ascunde in spatele numelui si fratelui ei, si lasa impresia ca este sora bogata care isi ajuta fratele la studii. Aceasta pasiune ii duce la un moment dat pana acolo incat Miles cumpara un papirus vechi in care trebuia descifrata detinerea unei chei de la un mormant plin de comori.

Acesta pleaca in Egipt pe urma indiciilor papirusului, dar este rapit.

Cand primeste vestea rapirii fratelui sau, Daphne pleaca in Egipt, merge la consulat si cere asistenta. Dar singura varianta de ajutor care i se ofera pentru a-l gasi pe fratele ei este intr-o inchisoare din CAIRO-Rupert Carsington. Asta ii ofera consulatul. Cand afla si de ce se afla acolo personajul il considera din start neghiob daca poti sa provoci asa ceva intr-o astfel de tara.

Cand il intalneste pe frumosul Rupert, este imediat convinsa de imbecilitatea lui. Numai un idiot poate fi vesel intr-o inchisoare. Dar avea nevoie de ajutor si marimea si muschii lui ii erau de folos.

Rupert lasa impresia de imbecil in mod deliberat deoarece ii place sa vada cum reactioneaza doamna frumoasa si serioasa din fata lui. Expert fiind in astfel de disimulari-vrea ca ea sa creada ca are doar muschi, nu si creier. De fapt doamna chiar asta a si spus: in aceasta misiune eu sunt creierul tu vei fi cu muschii. Bine acest comportament il are in general: lasa tuturor impresia ca este un idiot dar mai tarziu ii surpinde pe toti cu perspectiva pe care o are fata de oameni si problemele lor. Este un barbat plin de curaj si capabil de o sensibilitate aparte.

Inalt, brunet, sexy, frumos, nu este asa de prost pe cat pretinde. Are o inteligenta pe masura fiintei din fata lui, dar deoacamdata o ascunde.

Si astfel aventura lor de gasirea fratelui ei incepe.

Desi Daphne este hotarata sa scape cu prima ocazie de acest neghiob- in timpul investigatiei unde se creeaza un pericol neasteptat si ii ameninta, Rupert se dovedeste a fi mai mult decat necesar si este mai mult decat se astepta ea. In toata aceasta calatorie in cautarea indiciilor care sa duca la eliberarea fratelui sau, Daphne se simte atrasa de idiotul acesta imposibil. Nu ii vine sa creada ca il gaseste atat de atragator pe acest prostut.

Dar el o face sa rada, se simte bine in preajma lui si descopera ca prin faptele si felul lui o elibereaza de conceptiile ei gresite despre ea.

Rupert isi ascunde cu greu atractia puternica fata de Daphne. Dorinta lui ajungand sa se contureze in niste sentimente pe care nu le mai simtise niciodata. Incet fara ca ea sa-si dea seama el o ajuta sa aiba incredere in ea. Nu este intimidat de inteligenta ei. Ca sa nu planga pe parcursul calatoriei atunci cand situatiile devin fara speranta aplica metoda iritarii. Stie ca, daca o enerveaza starea ei nu va mai fi de invinsa ci de luptatoare. Ii permite in continuare sa-i subestimeze inteligenta in timp ce se lupta cu dorinta pe care o are fata de ea.

La un moment dat Daphne, va vedea acolo unde altii nu au incercat sa vada in persoana lui Rupert. Un val se ridica si il va vedea pe adevaratul barbat, pe care il va ajuta sa-si gaseasca un scop in viata.

O aventura plina de pasiune si pericol pe Nil, printre cele mai vechi morminte si ruine.

O scena fierbinte de dragoste in timpul unei furtuni de nisip.

Actiune, intriga, suspans, haos, dragoste, mumii, piramide, morminte, cultura, superstitii, grupuri rivale de ticalosi fara scrupule, toate invelite in amuzament si dialoguri spumoase.

Personajele secundarea vor avea un rol deconectant in carte unde se va crea o poveste plina de umor.


Despre AutorLoretta Chase a absolvit Clark University, după care s-a dedicat pasiunii de a scrie romane de dragoste istorice, ceea ce i-a adus recunoaşterea în rândul cititorilor din întreaga lume.

Cărţile ei au fost distinse cu premii importante ale genului, printre care şi premiul RITA al Asociaţiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.


Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Litera
Apariția: Septembrie 2014
ISBN: 978-606-741-030-3
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri