Un Aranjament Neașteptat

Mai multe poze

Un Aranjament Neașteptat
97,00 MDL (24,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Marcus Bradley, marchizul de Fleetwood, a jurat să nu se însoare niciodată. Dar, disperat să îşi salveze sora de căsătoria aranjată de tatăl lor cu un om înfiorător, are nevoie să-și găsească rapid o soţie ‒ şi nu una oarecare, ci o moştenitoare avută, care să aibă banii necesari pentru a răscumpăra libertatea surorii lui.

Când în sfârșit reușește, o pierde pe neașteptate ‒ din cauza unei femei mult prea băgăcioase, cu idei nebuneşti despre „dragostea adevărată“, care o ajută pe logodnica lui să fugă cu un alt bărbat. Acum are nevoie de o înlocuitoare și, desigur, nu există decât o persoană potrivită să-l ajute să-şi ducă planul la îndeplinire – femeia care l-a făcut să piardă prima ocazie.

Danielle Strafford consideră că toată lumea merită o poveste de dragoste cu final fericit. Chiar şi monstruosul marchiz de Fleetwood, cu chipul brăzdat de cicatrice şi cu o reputaţie pe măsura aspectului. Nu că acesta i-ar fi lăsat vreo alternativă – dacă nu-l ajută, prin orice mijloace, să facă rost de soţia dorită, are de gând să-i dea în vileag scandalosul secret.

Însă interesul lui Marcus faţă de orice altă femeie se stinge treptat pe măsură ce petrece tot mai mult timp în compania lui Danielle. Dar Bestia, căci asta este porecla pe care i-a atras-o propria înfăţişare, are o misiune imposibilă: trebuie să evite să-şi piardă inima din cauza unei Frumoase care nu i-a fost hărăzită.

 

Elle Daniels a debutat în 2014 cu romanul Un aranjament neașteptat, tradus până în prezent în opt limbi, care i-a adus confirmarea prin includerea în topul de bestselleruri al Publishers Weekly.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Litera
Apariția: Ianuarie 2015
ISBN: 978-606-741-212-3
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri