Un altfel de Drept

Un altfel de Drept
49,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

“Un altfel de drept” vine cu o nouă abordare a acestui domeniu. O inovație, dacă vreți. Dezvoltarea relațiilor sociale și schimbările care au loc în societate determină atît direcția, cît și scopul dreptului. Interesele și abordările de grup fac din acest concept o nouă ramură care nicidecum nu are o finalitate. Igor Blanari vine cu îndemnul de a crește comunitățile cu sprijinul și implicara oamenilor buni și dornici de lege egală.

Schimbările pozitive, păstrarea legii, egalitatea și transparența proceselor de interes public și comunitar – sunt gînduri a căror dezvoltare, în viziunea autorului, ar schimba în mod eficient lucrurile din societatea moldovenească. Este importantă și binevenită o astfel de implicare ce să impună un altfel de drept.

Coperta cărții sugerează delimitarea dintre două imagini în care este reprezentat Parlamentul - organul reprezentativ suprem al unui stat, cel din trecut și cel din prezent.

 

Despre Autor


 

Igor Blanari s-a născut la 24 iunie 1985, com. Budești, mun. Chișinău. Și-a făcut studiile la Universitatea de Stat din Moldova, în 2008 fiind licențiat în drept economic. În 2010 a obținut magistru în dreptul afacerilor Rep. Moldova/România. Principalele materii studiate sunt drept civil, dreptul muncii, dreptul familiei, dreptul afacerilor, drept procesual, drept procesual penal etc. Din 2008 pînă-n 2009 a deținut funcția de expert-criminalist în cadrul Ministerului Afacerilor Interne mun. Chișinău, Rep. Moldova. Timp de trei ani (2007-2010), Igor Blanari a activat ca jurist în Asociația Obștească Vatra-Budești, com. Budești, mun. Chișinău.

Din 2012 pînă-n prezent își face studiile de doctor în Drept Constituțional la Universitatea Liberă Internațională din Moldova, dezvoltîndu-și cunoștințele și aptitudinile în pregătirea materialelor și cercetării mecanismelor politico-juridice privind asigurarea supremației Constituției. Din 2013 pînă la momentul actual este consultant la Ministerul Justiției al Republicii Moldova, prin intermediul companiei JUSTSTUDIUMANIMA S.R.L., www.sondajuridic.md, mun. Chișinău.

În anul 2014 își efectuează stagierea pe segmentul încasării datoriilor, practicîndu-și cunoștințele în Bulgaria, Sofia, Biroul de Avocatură Maximova&Dincov. Rezumînd toate activitățile realizate într-un mod eficient, denotă faptul că disponibilitatea lui Igor Blanari de a acorda consultanță companiilor de comerț a stimulat noi progrese spre succes în colaborarea cu antreprenorii unor trusturi de nivel mult mai înalt.

Astfel, spectrul de realizări și fapte concrete în activitatea autorului, a evoluat cu pași mici, dar siguri spre atingerea unor noi scopuri, noi succese. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 64
Apariția: 2016
ISBN: 978-973-4219-5-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.1000

Pareri

Părerile Clienților 3 item(s)

Foarte bun
Un altfel de drept....descoperă un alt concept a-l dreptului. Eu l-am descoperit, și sunt satisfacută dar tu?
Evaluarea
Parerea lui Vero / (Plasată la data 09.09.2016)
cartea in scoala
bravo, felicitari si mult succes, vrem sa fie si in scoli
Evaluarea
Parerea lui ludmila / (Plasată la data 08.09.2016)
o carte si păreri deosebită
o carte deosebita, o viziune aparte, merită să fie citită de tinara generatie, dar si cei care sunt pe bancile facultatii de drept
Evaluarea
Parerea lui serghei / (Plasată la data 08.09.2016)