Umbra din vocea mea. Autobiografie

Umbra din vocea mea. Autobiografie
120,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

În autobiografia sa, Patricia Kaas ne dezvăluie, cu deplină sinceritate, lucruri mai puţin cunoscute despre cariera ei excepţională, dar, mai ales, detalii intime din viaţa sa niciodată evocate până acum.

Relaţiile de familie, ascensiunea pe scena muzicii mondiale, moartea părinţilor, prieteniile, iubirile, avorturile ce au avut drept efect incapacitatea de a mai avea vreodată copii, singurătatea - toate conturează imaginea unei femei care, în ciuda unui destin tulburător şi a aparentei sale fragilităţi, rămâne complexă şi curajoasă.

„Mi-a fost foarte frică să scriu această carte. În cele din urmă am spus totul, ca un fel de terapie. Dar n-am vindecat nimic. Nu te tratezi cu muzică. Nici cu o poveste. Poate cu timpul... Adevărul meu s-a conturat fără voia mea, uneori împotriva voinţei mele. întotdeauna eşti cel mai mare duşman al tău când înaintezi în întuneric. Cuvintele mele n-au acoperit nimic, ci mi-au scos la lumină visele, îndoielile, suferinţele." - Autoarea

 

Video despre Carte

 

Despre Autoare

Patricia Kaas (n. pe 5 decembrie 1966 în Forbach, Franța) este o cântăreață, cantautoare, actriță, textieră și compozitoare franceză. Primul său mare succes l-a avut în cadrul unui concurs de căutare a tinerelor talente. Fiind remarcată de compozitorul-arhitect Bernard Schwartz, interpreta a debutat în 1985, fără să se bucure de succes. Ulterior, Patricia Kaas devine cunoscută și apreciată grație materialelor sale discografice, care au fost comercializate în peste șaisprezece milioane de exemplare la nivel internațional.

La data de 15 august 2001, Patricia Kaas a susținut un concert privat la Chișinău, în fața unui public format din mai puțin de o sută de persoane. În anul 2009 Kaas revine în Republica Moldova, aducând la Chișinău turneul Kabaret. Concertul, care a avut loc pe 22 mai la Palatul Național este similar celui susținut anterior la București. Toate biletele puse în vânzare au fost comercializate, iar presa din Chișinău denumea recitalul „evenimentul anului”. - Wikipedia

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: L'Ombre de ma voix
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-388-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2200

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

satisfacator
e o carte interesanta ,se citeste usor ,intradevar citind aceasta carte descoperi o alta Patricia Kaas,parca total diferita de ceea ce e pe scena. Parerea lui corina / (Plasată la data 19.02.2012)

Bestseller.md îți mai recomandă: