Ultimul Tango la Buenos Aires. O Metropolă Exotică pe Înţelesul Tuturor [eBook]

Ultimul Tango la Buenos Aires. O Metropolă Exotică pe Înţelesul Tuturor [eBook]

Preț de Listă: 63,99 MDL (16,00 RON)

Preț: 44,15 MDL (11,04 RON)

Economisești: 19,84 MDL (4,96 RON) (31%)

Downloadează Gratuit un Fragment
Ediția Print
    • 1 persoane au cumpărat acest produs.

Preț de Listă: 63,99 MDL (16,00 RON)

Preț: 44,15 MDL (11,04 RON)

Economisești: 19,84 MDL (4,96 RON) (31%)

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

„E o şansă ca cineva care are inteligenţă, spirit de observaţie, bucuria descoperirii şi verva povestirii să te ia ca însoţitor într-o călătorie pe care n-ai făcut-o şi pe care, poate, n-ai s-o faci niciodată. Acesta e cazul Justinei Irimia şi al cărţii ei pline de parfumurile stranietăţii. Căci Buenos Aires este capitala unui soi de exil al Europei pe continentul Americii Latine.

Şi cum numai un mare exilat îşi scrutează neobosit condiţia în speranţa că va înţelege, odată şi odată, ce e cu el, cartea Ultimul tango la Buenos Aires vă invită să faceţi aventura unei lumi narcisiace, care-şi trăieşte patetic dislocările, o lume care, cum spune autoarea, «se adoră şi se critică permanent».“ -- Gabriel LIICEANU

Recenzie

”Nu am fost vreodata la Buenos Aires si, cu toate acestea, povestile despre acest oras m-au fascinat intotdeauna. Mi se pare un oras complex, energic si seducator, ale carui istorii as putea sa le ascult pana tarziu in noapte. Si, de aceea, noua carte a Justinei Irimia mi-a captat atentia.

“Ultimul tango la Buenos Aires – O metropola exotica pe intelesul tuturor” este un roman scris ca urmare a celor doi ani petrecuti de tanara in capitala Argentinei. Desi aceasta a vizitat 27 de tari pana in prezent si nenumarate orase, Buenos Aires a fost singurul despre care a simtit ca trebuie sa scrie.” -- Bookcritics.wordpress.com

Despre Autor

Justinia Irimia s-a născut la Bucureşti în 1981. A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti în 2005. A studiat timp de un semestru la Université Paris 12. În prezent este editor la Secţia engleză din cadrul Radio România Internaţional. A publicat articole în Dilema şi Observator Cultural. A tradus pentru revista Secolul XX.

A călătorit pe toate continentele, dar, dintre oraşele din cele 27 de ţări vizitate, doar Buenos Aires a convins-o că trebuie să scrie despre el şi să ajute o societate cunoscută în America Latină drept Parisul Sudului, şi în Europa drept oraşul lui Borges şi al tangoului, să se lase descoperită şi înţeleasă. În cei doi ani petrecuţi în capitala argentiniană a purtat discuţii atât cu sociologi, psihologi, istorici, jurnalişti, profesori şi filozofi, cât şi cu prieteni şi cunoscuţi, pentru a putea contura şi analiza etosul local.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
BRAND: Humanitas
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-50-3888-5-X
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android
Pagini Ediție Print: 172

Pareri