Ultimul Supraviețuitor

Ultimul Supraviețuitor
139,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Web London a fost pregătit să pătrundă în zone ostile şi să scape cu viaţă. Însă doar zece secunde pe o alee întunecată îl costă totul: prietenii, colegii lui agenţi, reputaţia. Din echipa de salvare a ostaticilor din FBI, Web este singurul supravieţuitor în urmă unei ambuscade fatale. Pentru a afla adevărul în legătura cu cele întâmplate, Web are nevoie de ajutorul psihiatrei Claire Daniel şi a singurei fiinţe care a scăpat din atacul devastator, un băiat de zece ani.

Ancheta îl c onduce în cele din urmă la aceeaşi alee fatidică şi Web îşi dă brusc seama că urmează să se confrunte cu un asasin feroce. De data asta, doar unul din ei va fi... supravieţuitorul.

Despre Autor

David Baldacci s-a născut în 1960, în Virginia, unde locuieşte şi în prezent. A absolvit Ştiinţe Politice la Virginia Commonwealth University şi are diplomă în Drept de la Universitatea Virginia, practicând de altfel dreptul timp de nouă ani în Washington, D.C. Până în prezent a publicat 17 romane, toate fiind bestselleruri internaţionale. În plus, Baldacci este implicat în mai multe organizaţii caritabile şi acţiuni filantropice.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Livrare Gratis N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 704
Editura: Rao
Apariția: Noiembrie 2006
ISBN: 9789731030784
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.7000

Pareri