Ultimul Papirus

Mai multe poze

Ultimul Papirus
152,00 MDL (38,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Trilogia despre scribul Taita a ajuns la sfârşit. Ultima filă a poveştii se scrie în plină modernitate, atunci când un vestit arheolog, Nicholas Quenton-Harper, reuşeşte să descopere un papirus vechi de aproape patru mii de ani. Un papirus care ascunde cheia către o comoară fabuloasă, pierdută din vremi imemoriale.

Dezlegarea misterului care înconjoară acest uriaş tezaur îi face pe cei mai vestiţi căutători de comori să înceapă o cursă pe care doar unul dintre ei o poate câştiga.

Despre Autor

Wilbur Smith s-a născut în Africa Centralã în 1933. A fost educat la Michaelhouse şi Rhodes University. A devenit scriitor profesionist în 1964, după succesul înregistrat la publicarea romanului Festinul leilor, şi de atunci a scris peste treizeci de romane, toate având o documentare meticuloasă din numeroasele sale expediţii în toate lumea.

Este proprietarul unei ferme şi a unei rezervaţii de vânătoare şi a demonstrat mereu o intensă preocupare pentru oamenii şi fauna sălbaticã a continentului său natal, interes viguros reflectat şi în romanele sale.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 640
Editura: Rao
Apariția: Mai 2008
ISBN: 9789731036670
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.6000

Pareri