Ultimul Mohican. Vol. II

Ultimul Mohican. Vol. II
40,00 MDL (10,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

James Fenimore Cooper (1789-1851), prozator american, a rămas în literatura universală mai ales ca autor al ciclului de cinci romane din care face parte şi cel de faţă, Ultimul mohican (celelalte patru fiind Vânătorul de cerbi, Căutătorul de urme, Pionierii şi Preria).

Ceea ce sporeşte valoarea artistică şi reprezentativă a acestei opere este fresca veridică a colonizării continentului american în a doua jumătate a secolului al XVIII-lea pe care a realizat-o autorul. Generaţii întregi au fost şi încă vor mai fi încântate de lectura plăcută şi folositoare a operei bine cunoscutului şi mult apreciatului romancier.

Descrierea Colecției

Colecţia "Biblioteca pentru toţi copiii" cuprinde cărţile de neuitat ale copilăriei, capodopere ale literaturii române şi universale, fără de care este greu să-ţi imaginezi o bibliotecă personală a unui cititor avizat, indiferent de vârsta acestuia. Cărţile, destinate tuturor copiilor, dar... şi adulţilor care nu au avut încă şansa să le citească, sunt prefaţate de traducători, scriitori, istorici şi critici literari cunoscuţi.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 9-12 ani, 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 216
Editura: Prut Internațional
Apariția: 2003
ISBN: 9789975694384
Dimensiuni: 15 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri