Ugly Love (LIVRARE: 15 ZILE)

Colleen Hoover

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Atunci când Tate Collins îl întâlnește pe Miles Archer, un pilot de avioane tăcut, la locul lui, bântuit de un trecut întunecat, ea e conștientă că ceea ce simte nu e tocmai dragoste la prima vedere. Cei doi nu se consideră nici măcar prieteni, iar singurul lucru pe care îl au în comun este o atracție fizică de netăgăduit. După ce dorințele lor ies la iveală, cei doi își dau seama că tocmai au găsit soluția perfectă pentru o relație fără alte implicații.

El nu caută iubire, iar ea nu are timp pentru așa ceva. Aranjamentul lor ar fi extrem de satisfăcător, dacă Tate ar putea să respecte cele două reguli impuse de Miles: nu pune întrebări despre trecut, nu te aștepta la un viitor împreună.

Ei cred că se pot descurca, dar, atunci când în povestea lor se înfiripă sentimente adevărate, totul se schimbă:

Inimile sunt invadate

Promisiunile sunt încălcate

Regulile sunt spulberate

Iar iubirea devine urâtă.

 

„Numai Colleen Hoover poate adăuga unui singur roman atât de multă genialitate.” -- Jamie McGuire, autoarea romanului „Fericirea începe azi”

 

Despre Autor


 

Colleen Hoover este autoare a numeroase romane pentru tineri, dintre care, nu mai puțin de zece figurează pe listele de bestselleruri New York Times. Trei dintre acestea sunt traduse în limba română la Editura Epica:  Hopeless. Fără speranță, Slam, din dragoste pentru Layken și Ugly Love. Despre fața urâtă a iubirii.

Colleen locuiește în Texas, împreună cu soțul ei și cei trei copii ai lor.

 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 352
Apariția: Ianuarie 2016
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
ISBN: 978-606-875-407-9