Ucenicul asasinului

Ucenicul asasinului

Preț de Listă: 288,00 MDL (72,00 RON)

Preț: 144,00 MDL (36,00 RON)

Economisești: 144,00 MDL (36,00 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Primul volum din trilogia Farseer

Povestea din Ucenicul Asasinului de Robin Hobb incepe cand Fitz este abandonat de familia sa la castelul Printului Adevar. Baiatul descopera foarte rapid ca poseda anumite puteri magice, obscure prin care este capabil sa comunice telepatic cu un caine pe nume Fouinot.

„Cu siguranta, Robin Hobb a stabilit standardul pentru romanul fantasy contemporan.” Orson Scott Card „Daca te-ai saturat de fantasyul-cliseu plin de elfi, care inunda librariile, trebuie sa citesti Ucenicul asasinului. Merita!” Pixel Planet

„Robin Hobb este minunat de originala, iar personajele ei sunt uluitoare! Întorsaturile intrigii sunt plauzibile, dar nu si previzibile.”-- Entertainment Weekly

 

Despre Autor

Robin Hobb este al doilea pseudonim al romancierei americane Margaret Astrid Lindholm Ogden.

Robin Hobb s-a nascut in 1952, in California, a crescut in Alaska si a urmat cursurile Universitatii Denver timp de un an. Robin Hobb s-a casatorit la varsta de optsprezece, a abandonat facultatea si s-a mutat pe Insula Kodiak, in apropiere de Alaska, unde a inceput sa scrie si sa publice in revistele pentru copii.

Intre 1983 si 1992, a semnat exclusiv cu pseudonimul Megan Lindholm, in majoritate lucrari de fantasy contemporan.

Din 1995 a adoptat pseudonimul Robin Hobb pentru carti de fantasy european medieval traditional. Ucenicul asasinului, romanul de debut sub pseudonimul Robin Hobb, a fost nominalizat pentru British Fantasy Award. Pana in 2003 cartile ei se vandusera in peste un milion de exemplare.

In anul 2006, romanul Forest Mage a obtinut Premiul Endeavour.

Cartile sale au fost foarte apreciate de celebrul scriitor Orson Scott Card. Acesta a marturisit ca Robin Hobb "a ridicat standardele romanelor fantasy moderne".

Detaliile Produsului

Titlu Original: Assassin’s Apprentice
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 608
Editura: Nemira
Apariția: 2009
ISBN: 978-606-8073-77-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri