Tutorial: Cum citesc cărți pe Android?

 

Dispozitivele bazate pe sistemul de operare Android citesc toate tipurile de cărți electronice disponibile pe Bestseller.md.

În continuare, vom prezenta pașii necesari pentru a savura lectura:


Cărțile în format Mobi


 

1. Pentru a deschide o carte în format .mobi e necesar de a instala pe dispozitiv aplicația Kindle for Android.

2. Creați un cont Amazon și utilizați datele la autentificarea în aplicație. Urmați linkul pentru crearea contului.

3. De pe dispozitiv deschideți e-mailul de confirmare a comenzii și apăsați download în dreptul formatul Mobi (Kindle) sau direct din contul Dvs. de pe Bestseller.md la rubrica Produse Downloadate.

4. Odată descărcat, fișierul necesită a fi deschis cu ajutorul unui File Manager (recomandăm să utilizați ES File Explorer).

În folderul Download găsiți cartea downloadată cu extensia .mobi și țineți degetul apăsat pentru câteva secunde. Va apărea fereastra Operations din care selectați opțiunea Share.

5. Din fereastra ce va apărea, selectați Amazon Send to Kindle, astfel veți fi redirecționat spre pagina de alegere a dispozitivului.

Bifați Android Tablet pentru tabletă sau Android pentru smartphone. Apăsați Send și deschideți aplicația Kindle pentru a începe lectura!


Pasul 1. În folderul ”Download” găsiți cartea descărcată cu extensia .mobi și țineți degetul apăsat pentru câteva secunde.

  

 

Pasul 2. Va apărea fereastra ”Operations” din care selectați opțiunea ”Share”.

 

Pasul 3. Din fereastra ce va apărea, selectați ”Amazon Send to Kindle”, astfel veți fi redirecționat spre pagina de alegere a dispozitivului.

   

 

Pasul 4. Bifați ”Android Tablet” pentru tabletă sau ”Android” pentru smartphone. Apăsați ”Send” și deschideți aplicația ”Kindle” pentru a începe lectura!

 


Cărțile în format ePub, PDF cu sau fără protecție Adobe DRM1. Creați un cont Adobe, care va servi la autorizarea aplicației de cititre a cărților ePub și PDF cu protecție Adobe DRM. Urmați linkul pentru crearea contului!

2. Instalați pe tabletă aplicația Mantano Reader Lite. La prima deschiderea autentificați-vă cu contul Adobe.

3. De pe dispozitiv deschideți e-mailul de confirmare a comenzii și apăsați download în dreptul formatului ePub sau PDF, ori direct din contul Dvs. de pe Bestseller.md la rubrica Produse Downloadate.

4. Odată downloadat, fișierul necesită a fi deschis cu ajutorul unui File Manager (recomandăm să utilizați ES File Explorer).

În folderul sdcard/Download găsiți cartea downloadată cu extensia .epub sau .pdf. Apăsați pe fișier. Va aparea o fereastră unde veți fi întrebat prin ce aplicație doriți să citiți cartea. Selectați Mantano Reader!

 

Pasul 1. Găsiți folderul cu fișierul downloadat.


Pasul 2. Deschideți ebook-ul prin Mantano Reader.

 

Pasul 3. Accesați ebook-ul din interiorul aplicației.


Lectură placută!