Turbulență și flexibilitate organizațională

Turbulență și flexibilitate organizațională

Preț de Listă: 222,00 MDL (55,50 RON)

Preț: 111,00 MDL (27,75 RON)

Economisești: 111,00 MDL (27,75 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dimensiunile constante ale mediului organizațional actual sunt schimba­bi­li­tatea accentuată și predictibilitatea redusă, caracteristici care defi­nesc turbu­lența, particularitate a activităților actuale, precum și a celor de perspectivă.

      Ca urmare, sistemul organizațional viabil este cel flexibil, care poate răspunde în mod favorabil la orice provocare a mediului. Variabila mediul orga­ni­zațional este independentă într-un sistem care mai conține managementul și organizația.

      Lucrarea accentuează instrumentarul managerial, în special  la nivelul organizării în spațiu și timp a proceselor lucrative, fără a omite și alte funcțiuni ale managementului performant la nivelul organizațiilor prezente și cele ale viitorului.

      În aceste abordări lucrarea are un caracter de noutate, izvorul acesteia fiind unele lucrări din literatura de specialitate, context care poate genera și rigoare mai redusă în unele zone ale demersului asumat de autori. Suntem recunoscători, tuturor celor care ne vor formula observații critice, în vederea dezvoltării unei ediții noi a lucrării, pe care o considerăm mai valoroasă și a cărei germeni, deja s-au conturat în gândirea autorilor. Acumulările noastre și colaborarea cu specialiștii sunt baza acestora.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Everything Ravaged, Everything Burned
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 296
Editura: Economica
Apariția: 2007
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri