Tuareg (Top 10+) [Carte de Buzunar]

Tuareg (Top 10+) [Carte de Buzunar]
130,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 1 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Tuaregii sînt un neam mîndru; ei se conduc după un cod moral diferit de cel al arabilor. Adevăraţi fii ai deşertului, ei supravieţuiesc ca nimeni altul în mijlocul fierbinte al pustiei. Personajul principal, nobilul Gacel Sayah, este stăpînul absolut al unor vaste teritorii din deşert. În ziua cînd în tabăra lui ajung doi fugari din nord, Gacel, respectînd legea sfîntă a ospitalităţii, le oferă adăpost. Ceea ce nu ştie este că tocmai această ospitalitate îl va tîrî în vîrtejul unor întîmplări tragice. 

"Figueroa este probabil cel mai citit autor spaniol si vei intelege de ce dupa ce vei sorbi din scoarta in scoarta acest roman care te va tine cu sufletul la gura. Vei afla de un popor care se conduce dupa un cod moral aparte, un popor nemingiiat de noroc in tinuturile aspre ale Saharei, dar puternic si fascinant."-- Luana Mureşan


Despre Autor

Alberto Vazquez‑Figueroa s‑a nascut la Santa Cruz de Tenerife in 1936. Familia sa a fost deportata in Africa, in 1937, din motive politice. A fost instructor de scufun­dari, apoi a urmat cursuri de jurnalism, devenind, in 1962, corespondent al mai multor ziare de prestigiu, precumDestino si La Vanguardia (si, mai tirziu, al televiziunii spaniole), in punctele cele mai fierbinti ale globului.

A vizitat peste o suta de tari si a fost martor, printre altele, la razboaiele si revolutiile din Guineea, Ciad, Congo, Republica Dominicana si Guatemala. A publi­cat peste patruzeci de romane, multe dintre ele dedi­cate tinuturilor si populatiilor exotice, dintre care amintim:Pamint virgin (Polirom, 2006), Tuareg (Polirom, 2005),Iguana (Polirom, 2007, 2008), Bora Bora (Polirom, 2008),Ochii tuare­gului (Polirom, 2007), Ali in tara minunilor, Inderiva, Abanos, Manaos, Ocean, Yaiza, Ciinele, Viracocha,Noii zei, seria Cienfuegos, Ordalia otravii, Apa fagaduintei si citeva piese de teatru. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 300
BRAND: Polirom
Apariția: Octombrie 2014
ISBN: 978-973-46-4887-0
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri