Tu. Sa fii frumos! Ghid de functionare pentru frumusete interioara si exterioara

Tu. Sa fii frumos! Ghid de functionare pentru frumusete interioara si exterioara
229,00 MDL (48,27 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aceasta carte face parte din colectia Sa fii sanatos a editurii Curtea Veche.

„...ar fi multe de spus despre toate curiozitatile anatomice ale corpului omenesc, dar cand vine vorba despre frumusete, cea mai importanta parte a corpului nu este nici gura cu buze pline, nici fesierii bine facuti. Cel mai important este creierul tau.

Nu spunem ca glanda pituitara si hipotalamusul sunt parti ale corpului care pot fi asa de frumoase incat sa starneasca admiratia tuturor, cum ar face un par bogat si matasos sau un abdomen perfect plat. Ce trebuie sa intelegi e ca frumusetea e intotdeauna in mintea ta. De fapt, creierul tau are nevoie de frumusete..

Creierul tau - sub presiunea enorma de a procesa in orice moment o cantitate imensa de informatii - trebuie sa faca o serie de alegeri: in cine sa ai incredere, cu cine sa te asociezi si pe cine sa eviti. Reuseste sa faca asta renuntand sa ia in calcul stimuli care nu sunt intru totul necesari si tragand concluzii pornind de la un numar restrans de fragmente de informatie.

Asta inseamna ca nu suntem programati sa ne batem capul cu o suvita de par care e sau nu la locul ei, ci sa observam diferentele de nuanta de la o expresie faciala la alta, de exemplu sa intuim daca arcuirea usoara a buzelor inseamna manie, tristete sau teama...“ - Autorii

Cu onestitatea si farmecul ce ii caracterizeaza, dr. Roizen si dr. Oz demonteaza mecanismele frumusetii si iti explica ce modificari poti face in viata de zi cu zi pentru a avea parte de mai multa fericire si sanatate. Incepand de la par si pana la unghiile de la picioare, cei doi autori iti vor explica, pentru fiecare parte a corpului, ce alimente, vitamine, creme, geluri si injectii iti pot imbunatati aspectul. In plus, vor face o analiza a miturilor despre frumusete cu care suntem bombardati in fiecare zi, oferind o perspectiva corecta asupra acelor tratamente care pot sa provoace mai mult rau decat bine.

Cei doi autori vor detalia, de asemenea, mecanismele de producere a durerilor cronice sau pe cele care genereaza schimbari de dispozitie si niveluri scazute de energie. Ca niste veritabile calauze, ei te vor initia in stiinta construirii relatiilor, a gasirii fericirii, si te vor invata cum sa iti definesti prin spiritualitate propria frumusete. Tu. Sa fii frumos! Este o viza de intrare pe adevaratul taram al frumusetii!

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 496
Editura: Curtea Veche
Apariția: Iunie 2013
ISBN: 978-606-588-447-2
Dimensiuni: 18,5 x 23 cm
Greutatea: 0.8000

Pareri