Trucuri Psihologice pentru Părinți. Cum să ne Educăm Copilul (9-12 ani)

Trucuri Psihologice pentru Părinți. Cum să ne Educăm Copilul (9-12 ani)
119,00 MDL (29,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere de Andra Hancu si Gabriel Chescu

Ce puteti face in cazul in care copilul dumneavoastra este dependent de calculator, jocuri video sau telefonul mobil? La ce virsta e bine sa incepeti sa-i dati bani de buzunar? Cum il puteti ajuta sa scape de anxietate? Cum il determinati sa nu va mai minta? Aceasta carte ofera sfaturi practice pentru rezolvarea principalelor probleme cu care se confrunta parintii preadolescentilor.

De la orele de somn pina la alimentatie, de la iesirile cu prietenii pina la viata de familie, pentru fiecare tema sint propuse trucuri psihologice simple, cu ajutorul carora puteti sa le asigurati copiilor dumneavoastra o dezvoltare echilibrata si sa-i pregatiti pentru perioada dificila a adolescentei.

Cuprins: Copiii nostri preadolescenti si scoala • Copilul meu este nepoliticos • Stresul si anxietatea de performanta la copiii nostri • Hipersexualizarea • Copilul meu imi sfideaza autoritatea! • Deficitul de atentie si hiperactivitatea in perioada preadolescentei • Se poate descurca singur acasa? • Importanta prietenilor

Despre Autor

Suzanne Vallieres, psiholog, lucreaza de aproape 20 de ani cu tinerii, in calitate de formator specializat si terapeut. Din 1996 activeaza in domeniul media, fiind colaborator permanent la diverse emisiuni de televiziune.

Este autoarea volumelor Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (03 ani) (trad. rom., Polirom, 2009), Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (36 ani) (trad. rom., Polirom, 2010), Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (69 ani) (trad. rom., Polirom, 2011) si Trucuri psihologice pentru parinti. Cum sa ne educam copilul (912 ani) (trad. rom., Polirom, 2012).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 264
Editura: Polirom
Apariția: Martie 2012
ISBN: 978-973-46-2632-8
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri