Trilogia Crossfire [Pachet Promoțional] 18+

Trilogia Crossfire [Pachet Promoțional] 18+

Preț de Listă: 546,00 MDL (109,75 RON)

Preț: 464,00 MDL (93,26 RON)

Economisești: 82,00 MDL (16,48 RON) (15%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Trilogia ”Crossfire” a autoarei Sylvia Day este un Bestseller Internațional, vândut în peste 15 milioane de exemplare în întreaga lume. Romanul descrie povestea de dragoste dincolo de limite dintre miliardarul Gideon Cross, conducătorul companiei Crossfire și tânăra de 24 de ani, Eva Tramell care găsește dificil să uite abuzul sexual care i s-a petrecut în copilăria sa.

”Gideon Cross a intrat în viața mea ca un fulger în întunericul nopții – impresionant și strălucitor, fierbinte și neliniștitor. Am fost atrasă de el, așa cum nu mi s-a mai întâmplat vreodată în viață. Tânjeam după atingerea lui ca după un drog, chiar știind că mă secătuia de puteri.  Eram un suflet chinuit, iar el a pătruns cu atâta ușurință în cele mai adânci ascunzișuri ale inimii mele...

Căci Gideon știa. Era bântuit de propriii demoni. Și fiecare a devenit pentru celălalt oglinda care îi reflecta cele mai profunde răni... și dorințe.
Legăturile cu care m-a cuprins dragostea lui m-au transformat cu totul, și m-am abandonat în întregime lui, dorindu-mi doar ca trecutul nostru întunecat să nu distrugă pentru totdeauna singura șansă la fericire pe care o găsisem în sfârșit...”

 

Video despre Carte


 

 

Recenzii


 

„Daca ar trebui sa recomand astazi o carte cititorilor trilogiei Fifty Shades... Atractia ar fi prima care mi-ar veni in minte... scenele sexy iti taie rasuflarea.“ -- Dear Reader

„Sylvia Day este regina indisputabila a romanelor erotice cu o tusa de tandrete. Cartile ei sunt un lux pe care orice femei il merita.“ -- Teresa Medeiros

„Cand vine vorba de scene in care atractia dintre personaje devine aproape insuportabil de erotica, Sylvia Day are putine rivale in literatura de gen.“ - Booklist

„Atractia nu numai ca isi starneste cititorii, ci ii prinde cu putere in mrejele actiunii de la prima pana la ultima pagina.“ -- RT Book Reviews

”Am început să citesc Atracția la întâmplare. Se citea foarte repede, este una din carțile de care nu te mai saturi. Atracția este atât de pasională, emoțională și frumos scrisă, cât și sexy în același timp. Eva e personajul care mi-a plăcut cel mai mult, necătând la faptul ca e personajul principal.

Ea nu este o fată naivă care după două vorbe dulci cineva ar putea deține controlul asupra ei. Nu. Ea preia controlul. E extrem de inteligentă, amuzantă, și are un interes de a controla relația. Prima dată când a avut sex cu Gideon, ea a fost pe partea de sus. Ea a inițiat. Ea știe cu siguranță cum să dețină controlul în orice situație într-un mod precaut și distant.” -- Alina Calistru, http://calistru.wordpress.com

 

Trilogia Crossfire de Sylvia Day

 

Citate din Carte


 

- O clipă, mi-a trecut prin cap că omul ăsta ar fi în stare să mă aducă la orgasm numai vorbindu-mi.

- Era genul de bărbat care face femeile să vrea să-i sfâșie cămașa și să vadă cum zboară nasturii și, odata cu ei, și inhibițiile lor.

- Își plimba ușor degetul mare pe colțurile gurii mele, după care își duse mâna la propriile buze. Își linse degetele murmurând: -Ciocolată și tu. Delicios!

- Să răsfeți o femeie este ceva ce nu se demodează niciodată.
- Vin să te iau la 7. -Încă n-am spus da. – Dar n-o să spui nu, făcu el, mușcându-mă ușor de lobul urechii. N-o să te las.

- Trupul tău îmi aparține, Eva. -Dar al tău, îmi aparține? În exclusivitate? – Da, și mă aștept să profiți în mod frecvent și excesiv de pe urma lui.
- O să fac tot posibilul să-mi termin treburile pâna la cinci, a zis el, terminând de mâncat, fără să fie deloc încurcat de faptul că tocmai notaseram amândoi “sex de să ne sară ochii din cap” în agenda zilei pe care o aveam în minte.

- O să te am, Eva. Și este cât se poate de corect, din moment ce și tu mă ai pe mine.

 

Despre Autor


 

Sylvia Day, autoarea a peste 20 romane, care a ajuns rapid pe locul 1 in topurile New York Times. Cartile ei au primit numeroase premii: Romantic Times Reviewers' Choice Award, National Readers' Choice Award,  EPPIE Award si Readers' Crown Award. Pana in prezent, Seria Crossfire a fost publicata in 39 de tari si a devenit unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume, peste 6 milioane de exemplare vandute in primele 8 luni de la publicare.

Crossfire este in topul de bestselleruri ale The New York Times, The Street Journal, Publishers Weekly, USA Today, The Evening Standard, Time, People, Entertainment Weekly. Mai mult, se alfa in Top 5 Bestseller in 18 tari, in Top 10 Romances ale anului 2012 pe  site-ul Amazon si in Top 10 al vanzarilor de carte pentru adulti in anul 2012 in Nielsen Top.

 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Crossfire
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Editura: Litera
Apariția: 2013
Dimensiuni: 107 x 177
Greutatea: 1.1000

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Super
Părerea mea? E pur și simplu nemaipomenit acest roman. Acum citesc volumul 3, și mă bucur nespus de mult că nu e ultimul. Voi aștepta cu nerăbdare următoarea carte.
Evaluarea
Parerea lui Alina / (Plasată la data 19.02.2014)

Bestseller.md îți mai recomandă: