Tributul. Scrisori de Dragoste. Vol. 1

Tributul. Scrisori de Dragoste. Vol. 1
99,00 MDL (24,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Fost copil-minune al micului ecran, Cilla McGowan decide să-şi schimbe viaţa şi să se dedice activității preferate – să restaureze și să redea farmecul unor case lăsate în paragină. Iar ultimul ei proiect se află în Virginia, la domeniul ce aparţinuse odinioară bunicii ei.

Actriţă şi cântăreaţă, o adevărată legendă a Hollywoodului, Janet Hardy a dus o viață strălucitoare, dar a murit în mod misterios cu mai bine de trei decenii în urmă. Lansându-se în proiect cu toate forţele și hotărâtă să nu continue tradiţia idilelor dezastruoase ale femeilor din familia ei, Cilla încearcă să reziste farmecului vecinului ei, Ford Sawyer, un bărbat cu totul deosebit de cei cunoscuți până atunci. În plus, realitatea de la fermă nu se dovedeşte tocmai prielnică noului început pe care îl caută Cilla.

Un teanc de scrisori nesemnate ascunse în pod indică o relaţie de dragoste secretă pe care bunica ei o avusese în ultimul an al vieţii – şi care poate fi factorul declanşator al unui lung şir de şicane şi atacuri asupra Cillei. Iar dacă ea şi Ford nu reușesc să descopere la timp motivul și cine se află în spatele acestora, se poate ca şi ea, la fel ca bunica ei pe vremuri, să aibă un sfârșit tragic.  

 

Despre Autor


 

Nora Roberts s-a născut la 10 octombrie 1950 în Silver Spring, Maryland, SUA. Este autoarea a peste 200 de nuvele, vândute în peste 400 milioane de exemplare. Multe dintre cărțile sale s-au aflat în lista de bestseller-uri New York Times pe parcursul mai multor săptămâni.

www.noraroberts.com

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Litera
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 978-606-741-493-6
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.1500

Pareri