Treisprezece Ore

Mai multe poze

Treisprezece Ore

Preț de Listă: 190,00 MDL (47,50 RON)

Preț: 95,00 MDL (23,75 RON)

Economisești: 95,00 MDL (23,75 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ea nu-i poate lăsa s-o prindă, ei nu o pot lăsa în viață 05:36. O femeie aleargă pe Lion’s Head. Este tânără, frumoasă, americană. Și îngrozită, căci este vânată ca un animal.05:37. Inspectorul Bennie Griessel este trezit de țârâitul telefonului. O femeie a fost ucisă, iar trupul ei zace în stradă.07:02. Mahmură, Alexa Barnard, o fostă vedetă pop, devenită între timp alcoolică, descoperă pe podea corpul soțului ei, fondator şi director al casei de discuri AfriSound.

Până la ora 9, cu două crime de rezolvat și o poftă nebună să bea ceva, Griessel înțelege că sarcina de a îndruma noua generație de polițiști de la omucideri este ceva mai complicată decât anticipase el.După prânz, cursa de salvare a tinerei turiste devine disperată și haotică, iar puțin înainte de 17:30, Greissel este împușcat drept în inimă. O zi destul de normală, treisprezece ore tipice de investigație a unei crime în Cape Town. 

„De departe cel mai bun autor sud-african de romane poliţiste.” -- The Guardian

„Cu Deon Meyer n-ai cum să dai greş. Îmi plac cărțile lui, le aștept cu nerăbdare și apoi, pur și simplu, le devorez.”-- Michael Connely

„Eroii lui sunt perfect integrați în noua Africă de Sud, unde loialitatea și credința trebuie puse întotdeauna sub semnul întrebării.” -- Financial Times (UK)

„Parte roman polițist, parte istorie socială în Africa de Sud postapartheid – un amestec palpitant, condimentat cu accente de cruzime și de justiție în stare brută.”-- People Nominalizare la Premiul Dagger International 2010 Le Grand Prix de Littérature Policière

Roman publicat în 21 de țări. 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Thirteen Hours
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 412
Editura: Litera
Apariția: August 2011
ISBN: 978-606-600-233-2
Dimensiuni: 12 x 19 cm
Greutatea: 0.4850

Pareri