Trei destine impletite - Laetitia Colombani

Trei destine impletite - Laetitia Colombani
154,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 1 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Trei femei, trei vieti, trei continente. Aceeasi sete de libertate.

India. Smita este o paria. Viseaza ca fiica ei sa se ridice deasupra conditiei sale nefericite si sa mearga la scoala.

Sicilia. Giulia lucreaza in atelierul tatalui sau. Cand acesta sufera un accident, ea descopera ca afacerea familiei este pe cale sa se ruineze.

Canada. Sarah, avocata reputata, urmeaza sa fie promovata la conducerea cabinetului, cand afla ca este grav bolnava.

Legate intre ele fara sa stie de ceea ce au mai intim si mai personal, Smita, Giulia si Sarah isi refuza soarta si hotarasc sa lupte. Vibrand de umanitate, povestile lor se impletesc si vorbesc despre speranta si solidaritate. "Asa cum sugereaza si titlul, in romanul lui Colombani capitolele se impletesc pentru a crea o poveste unica despre destinele a trei femei care nu se intalnesc niciodata. Cartea vorbeste si despre problemele acute ale lumii de azi, despre inegalitatile frapante, nedreptate, lipsa de compasiune.

Un roman impecabil construit: stilul are eleganta si claritate, cu fraze inedite, socante.“ - bibliobs.nouvelobs.com Laetitia Colombani este o bine-cunoscuta scenarista, regizoare si actrita. Trei destine impletite este primul sau roman si a fost un fenomen editorial inca dinainte de aparitie, drepturile de publicare fiind vandute in 28 de teritorii. Trei destine impletite a fost recompensat in 2017 cu Prix Relay, iar in 2018 cu Globul de Cristal pentru cel mai bun roman al anului – distinctie care intruneste votul jurnalistilor culturali din Franta. S-a vandut in 325 000 de exemplare.

Laetitia Colombani va scrie scenariul si va regiza adaptarea cinematografica a cartii. "Atinge suvitele, le aranjeaza, le modeleaza, le sculpteaza, intr-o incercare nu de a si le insusi, ci mai degraba de a le imblanzi. Parul nu-i opune rezistenta, se lasa domolit, cuminte si generos. Se potriveste incet cu ovalul chipului ei, se abandoneaza. Sarah il intinde, il mangaie, il coafeaza, il considera asa de cooperant, incat aproape ca-i este recunoscatoare.“a

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Trei destine impletite - Laetitia Colombani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
ISBN: 9786064003768
Dimensiuni: 11 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri