Trauma Banilor (LIVRARE: 7 ZILE)

Daniel Bichis

La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

Trauma Banilor

Schimba-ti Relatia cu Banii si

Bucura-te de BUNASTARE

de Daniel Bichis, Psihologul Banilor

Ghidul care te ajuta sa-ti identifici si depasesti traumele financiare

Scrisa extrem de antrenant, sub forma unui dialog direct cu cititorul, cartea iti ofera provocarile si instrumentele practice pentru:

• constientizarea existentei traumelor,

• identificarea localizarii lor la nivelul corpului,

• intelegerea emotiilor care re-activeaza traumele,

• reformularea regulilor si convingerilor limitatoare care le pun in practica,

• crearea de noi obiceiuri financiare constructive.

Banii condenseaza in ei timpul, energia, eforturile si talentele noastre, astfel ca, fara sa ne dam seama, ei simbolizeaza viata noastra si cum ne-o gestionam.

„Spune-mi cum faci bani si ce faci cu ei” este una dintre cele mai puternice intrebari pe care ne-o putem pune, caci ne conduce la valorile si regulile esentiale pe care ne construim viata.

De aceea, provocarile din domeniul financiar ne activeaza cele 5 raspunsuri instinctive fata de stres:

• luptam, pentru a obtine bani si a ni-i apara,

• evitam situatiile pe care le consideram periculoase,

• ne blocam si incercam sa ne revenim din nauceala,

• respingem ceea ce ne incalca valorile esentiale,

• ne sacrificam valorile si demnitatea, facand „orice” pentru a fi placuti si, mai ales, platiti de ceilalti.

Avem nevoie de fiecare tip de reactie pentru relationa optim cu banii, numai ca traumele pe care le-am trait ne hiperactiveaza 1-2 strategii, chiar daca sunt neadecvate.

Descopera care sunt reactiile tale preferate, ca sa iti schimbi relatia cu banii si sa te bucuri de prosperitate!

__________

Daniel Bichis

Cei 25 de ani de experienta practica de lucru cu traume il recomanda drept un expert in facilitarea depasirii lor si in redefinerea propriei vieti, eliberata de sub povara trecutului. Abordarea sa unica si personalizata pentru fiecare caz, combinata cu abilitatile sale de comunicare si empatie, ii permite sa dezvolte si sa adapteze strategii eficiente de dezvoltare personala pentru fiecare client in parte.

Iar cei aproape 35 de ani de antreprenoriat si consultanta de business l-au adus in contact cu unii dintre cei mai de succes oameni de afaceri romani. Succesul financiar al acestora, masurat in profituri de zeci de milioane de Euro, i-a adus porecla de „Psihologul Banilor”, intrucat facilitand schimbarea perceptiilor, convingerilor si reactiilor emotionale, le-a creat cadrul mental pentru gasirea celor mai bune solutii si punerea lor eficienta in practica.

Este unul dintre cei mai cunoscuti si respectati specialisti in dezvoltare personala din Romania. Daniel si-a dedicat viata si cariera pentru a ajuta oamenii sa-si depaseasca limitele si sa se redescopere pe ei insisi, insotindu-i in procesul de a-si schimba viata intr-un mod pozitiv si durabil.

Daca esti in cautarea unui ghid care sa te ajute sa-ti depasesti limitele, sa iti infrunti fricile si sa iti transformi relatia cu banii intr-una de succes, nu mai cauta. Daniel Bichis este expertul de care ai nevoie pentru a iti valorifica pe deplin talentele si resursele interioare si a te bucura de tot ceea ce viata iti poate darui.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 208
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13.7 x 20 cm