Tratemente Naturale pentru Combaterea Celulitei

Tratemente Naturale pentru Combaterea Celulitei
169,00 MDL (37,81 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Sanatatea noastra, forma fizica si mintala se supun unui ansamblu de factori complecsi, care depind unul de altul intr-o relatie intima si constanta intre minte si corp. Dispunem de mijloace eficiente pentru a obtine o figura zvelta si o piele stralucitoare si ferma.

Procedeele naturale ofera garantii mai mari pentru obtinerea rezultatelor dorite contra celulitei, pe termen lung, avand grija in acelasi timp de sanatatea dumneavoastra. Pentru a elimina celulita nu trebuie sa suportati interventii chirurgicale si nici sa va supuneti unor sedinte dure de exercitii fizice.

In aceasta carte veti gasi cele mai bune remedii naturale pentru a va recupera forma fizica si starea de sanatate si vitalitate. Iata cateva teme tratate: - ce este celulita, tipuri de celulita, posibile complicatii; - cum sa gatim retete sanatoase si delicioase; - eliminarea caloriilor si activarea metabolismului; - exercitii fizice pentru un abdomen plat, fese ferme si bombate, picioare frumoase; - controlul stresului, evitarea tutunului, cofeinei si alcoolului.

In calitate de nutritionist specializat in nutritie sportiva si ortomoleculara, Jordina Casademunt este consilier la unele centre de fitness. Colaboreaza, de asemenea, si cu societati din domeniul cosmeticii naturale si a suplimentelor dietetice.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Allfa
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-571-743-8

Pareri