Tratat de dreptul afacerilor. Vol. 1. Persoanele juridice

Tratat de dreptul afacerilor. Vol. 1. Persoanele juridice
339,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Manualului

Toate volumele vizează, în principal, așa cum se poate observa cu ușurință din prezenta lucrare, un public mai puțin familiarizat cu noțiunile juridice, respectiv oameni de afaceri, întreprinzători și, nu în ultimul rând, studenții de la facultățile cu profil economic. Şi aceasta, întrucât limbajul folosit este mai ușor accesibil publicului larg decât orice altă lucrare de drept, iar exemplele date, acolo unde s-a considerat necesar, sunt de natură să lămurească pe deplin cititorul cu privire la chestiunea în discuție.

Raportat însă la volumul de informație și la modul de abordare a tematicii, lucrarea este, în mod evident, un instrument mai mult decât suficient și pentru studenții de la facultățile de drept, avocați, consilieri juridici și, în general, pentru specialiștii din domeniul juridic.  

Din cuprins: Prezentarea generală a societăților comerciale •  Societatea cu răspundere limitată •  Societatea în nume colectiv • Societatea în comandită simplă •  Societatea pe acțiuni •  Societățile deschise •  Instituțiile financiare • Societățile corporatiste • Asociații și fundații

Despre Autor

Gabriel Tița-Nicolescu, licențiat în economie și doctor în drept la Universitatea București, este cadru didactic universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universității Transilvania din Brașov. Este autor al mai multor cărți de specialitate și al mai multor articole apărute la edituri și în reviste de referință în domeniul juridic.

În același timp, autorul este și un practician al dreptului, profesând avocatura, în special în domeniul litigiilor de afaceri și de contencios fiscal; experiența în domeniul litigiilor comerciale este confirmată și de calitatea sa de arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Tratat de dreptul afacerilor. Vol. 1. Persoanele juridice
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 504
Editura: Wolters Kluwer Romania
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-1911-69-4
Dimensiuni: 17 x 24 cm
Greutatea: 0.8640

Pareri