Tratat de Drept Civil. Obligațiile. Volumul II. Contractul

Tratat de Drept Civil. Obligațiile. Volumul II. Contractul
539,00 MDL (120,84 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Tratatul îmbină tradiţia cu modernitatea, jurisprudenţa (română şi străină, mai cu seamă franceză şi comunitară) cu doctrina clasică şi modernă, analizele referitoare la contractele civile cu cele referitoare la contractele comerciale, atât interne, cât şi internaţionale.

El este atât un instrument de lucru indispensabil deopotrivă pentru practicieni, care vor găsi rapid în paginile sale - graţie indexului alfabetic amănunţit - informaţiile necesare rezolvării problemelor curente, dar şi pentru universitari (studenţi, masteranzi, doctoranzi, profesori şi cercetători), unii pentru prepararea examenelor la nivelul celor mai ridicate exigenţe, alţii pentru a găsi surse de inspiraţie pentru reflecţiile şi lucrările lor viitoare ce vor duce mai departe ştiinţa dreptului.

Prezenta lucrare abordeaza aceasta institutie a dreptului, constituindu-se intr-un demers stiintific imperios necesar in spatiul doctrinei de specialitate.

Această lucrare, în cadrul  Premiilor Ştiințifice ale Uniunii Juriştilor din România, Societăţii "Titu Maiorescu" şi ale revistelor "Dreptul" şi "Palatul de Justiţie" pe anul 2008, a obşinut Premiul "Mihail Eliescu".

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 832
Editura: Universul Juridic
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-127-182-8
Dimensiuni: 17 x 24
Greutatea: 0.8000

Pareri