Transformarea de sine

Transformarea de sine
122,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Librăriile Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Cei 7 pași ai transformării ne vor elibera sufletul, pregătindu-l să accepte marile schimbări care se vor petrece de la sine. Înțelepciunea se află în interiorul nostru, gata oricând să ne ghideze și să ne ajute.

Ura este o închisoare a sufletului, pe care omul și-o construiește singur. Singura cale de scăpare din ea este iubirea. Noi nu avem acces la puterea divinității dinlăuntrul nostru decât atunci când iubim.
 
Cartea se adresează celor care au ajuns la capătul puterilor sau pe culmile disperării, care cred că au încercat totul, de la gândirea pozitivă la rugăciune, dar ramân totuși torturați de probleme de care nu reușesc să scape.

Fragment din carte

«Dragă prietene,

Nimic în această lume nu este mai misterios, mai complex și mai intim ca peisajul propriului tău suflet. Tu călătorești singur prin el, îi urci culmile și îi cobori văile, ai coborât singur în prăpastiile sale întunecate și te-ai odihnit pe pajiștile lui luminoase. ți-ai construit singur închisorile, dar și catedralele.

Chiar dacă nu cunoști drumul pe care a apucat-o sufletul tău, tot ceea ce ești astăzi este rezultatul direct al acestui drum. Chiar acum, sufletul tău este precum un atlas rutier al vieții tale; poți găsi pe hărțile lui toate experiențele, toate convingerile, toate gândurile și toate emoțiile pe care le-ai adunat de-a lungul călătoriei. Multe din aceste convingeri te-au silit să faci cale întoarsă sau te-au blocat în niște fundături fără ieșire. Și totul, în numele dorinței de a-ți îmbunătăți viața. Sufletul tău are secretele lui. Unele din aceste gânduri și sentimente ascunse se dovedesc de multe ori chiar obstacolele care te impiedică să fii tu însuți, să experimentezi o stare mai intensă de pace, de bucurie, o sănătate mai bună, o prosperitate mai mare. Veritabili asasini care scurtcircuitează sinele tău superior, aceste obstacole trebuie înlăturate unul câte unul, până când calea devine liberă din nou.

Transformarea de sine este un proces care se produce la nivelul sufletului, căci nici o schimbare din viața ta nu poate fi permanentă dacă nu ai făcut-o mai întâi în sufletul tău.»

Noi căutăm mult prea des răspunsuri exterioare la problemele noastre interioare, deși dispunem înlăuntrul nostru de o înțelepciune la care nu apelăm aproape niciodată. Indiferent de situația în care ne aflăm, problema reală nu este decât rareori aceea pe care o vedem. Adevărata problemă constă în incapacitatea noastră (adică în opoziția noastră subconștientă) de a-i permite acestei înțelepciuni interioare să-și prezinte planul în fața noastră. Natura umană ne face să privim o situație dificilă ca pe un set de circumstanțe „exterioare” care se opun fericirii noastre, de pildă dorinței noastre de a fi bogați sau de a nu mai fi săraci, de a fi respectați sau de a nu mai fi dispretuiți, de a fi iubiți sau de a nu mai fi ignorați etc., adică de a fi… sau a nu fi. Ne trezim astfel că ne întrebăm prietenii, vecinii, toți cei dragi, căutând soluții și răspunsuri pentru problemele noastre. Unii apelează chiar la consultanță psihologică, dacă suferința lor este foarte acută. „Ce crezi ca ar trebui să fac?” Până la urmă, primim tot felul de sfaturi, dar nici un răspuns la întrebarea: „Care este situația ideală pentru mine?” Dacă atunci când luăm o decizie, nu ne implicăm înțelepciunea interioară, nu facem altceva decât să dăm cu zarul, căci mai presus decât noi există un plan cosmic care operează, și cu care putem fi la unison sau nu (în funcție de care vom avea succes sau nu).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 164
Apariția: 2003
ISBN: 978-606-8460-88-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri