Trandafiri. Vol. 2

Trandafiri. Vol. 2
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Cand Mary Toliver mosteneste Somerset, plantatia de bumbac a familiei, in 1916, evenimentul schimba dramatic viata familiei - onsiderand testamentul o nedreptate, mama sa cade in patima alcoolului, iar fratele ei paraseste pentru totdeauna micul oras natal din estul Texasului.

Obsesia lui Mary pentru  Somerset ii distruge cu timpul toate sansele la fericire, caci o determina sa refuze cererea in casatorie a celui care a reprezentat iubirea vietii ei – Percy Warwick, mostenitorul celeilalte familii fondatoare a oraselului Howbutker.

Istoria pare sa se repete decenii mai tarziu, odata cu nasterea unei alte adevarate Toliver - nepoata lui Mary, Rachel, care ii impartaseste nu numai frumusetea, ci si dragostea pentru plantatie.

În ultimele clipe ale vietii insa, Mary se hotaraste sa rupa blestemul Toliver si sa o fereasca pe Rachel de soarta cruda a celor care isi vand sufletul pentru pamant, obligand-o sa priveasca dincolo de Somerset, de secrete si orgolii, catre omul care reprezinta sufletul ei pereche.

Despre Autoare

Leila Meacham, scriitoare americană contemporană, a absolvit Facultatea de Arte a Universităţii de Stat din Texasul de Nord. S-a căsătorit cu un pilot al forţelor aeriene americane în timpul războiului din Vietnam şi a participat ca voluntar la numeroase activităţi în calitate de soţie de militar, până când s-a reorientat către o carieră de profesor în San Antonio.

A ajuns la marea ei dragoste, scrisul, destul de târziu, deşi a avut o tentativă la mijlocul anilor optzeci, când a scris un roman de dragoste - fără mari speranţe că va fi publicat. Au urmat alte două romane, scrise doar pentru că semnase un contract prin care îşi luase un angajament.

Lucrurile s-au schimbat după pensionare, din dorinţa de a-şi umple timpul liber.

Leila Meacham a cunoscut consacrarea ca scriitoare odata cu publicarea in anul 2010 a romanului Trandafiri, care s-a bucurat de un succes extraordinar in intreaga lume.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Lira
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-21-0107-7
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri