Trandafiri. Vol. 1

Trandafiri. Vol. 1
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

La inceputul secolului XX, intr-o vreme in care onoarea si sacrificiul sunt inca principii calauzitoare, oraselul Howbutker din Texas este guvernat de doua familii cu origini stravechi: Toliver, stapana celei mai mari plantatii de bumbac din zona, si Warwick, care are in proprietate hectare intregi de paduri.

Mostenitorii celor doua familii, frumoasa si incapatanata Mary Toliver, si delicatul, dar puternicul Percy Warwick, sunt eroii unei povesti de dragoste dramatice. Percy isi doreste cu ardoare casatoria cu Mary, insa in inima acesteia nimic nu este mai presus decat plantatia de bumbac lasata mostenire de tatal ei.

Consecintele despartirii lor au ecouri profunde de-a lungul anilor, dand nastere unui sir nesfarsit de minciuni, dezamagiri, secrete si tragedii.

O saga ce se intinde pe mai multe generatii, o iubire dincolo de limite si un blestem al pamantului care umbreste dintotdeauna destinul familiei Toliver.

Despre Autoare

Leila Meacham, scriitoare americană contemporană, a absolvit Facultatea de Arte a Universităţii de Stat din Texasul de Nord. S-a căsătorit cu un pilot al forţelor aeriene americane în timpul războiului din Vietnam şi a participat ca voluntar la numeroase activităţi în calitate de soţie de militar, până când s-a reorientat către o carieră de profesor în San Antonio.

A ajuns la marea ei dragoste, scrisul, destul de târziu, deşi a avut o tentativă la mijlocul anilor optzeci, când a scris un roman de dragoste - fără mari speranţe că va fi publicat. Au urmat alte două romane, scrise doar pentru că semnase un contract prin care îşi luase un angajament.

Lucrurile s-au schimbat după pensionare, din dorinţa de a-şi umple timpul liber.

Leila Meacham a cunoscut consacrarea ca scriitoare odata cu publicarea in anul 2010 a romanului Trandafiri, care s-a bucurat de un succes extraordinar in intreaga lume.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Lira
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-21-0106-0
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri