Trăiește Clipa (Cvartetul Mireselor, Vol. 3)

Trăiește Clipa (Cvartetul Mireselor, Vol. 3)
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Parker, Emma, Laurel și Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunți magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunți din Connecticut.

Laurel McBane este pasionată de arta culinară și creează cele mai extravagante și mai strălucitoare torturi și deserturi, tușa finală a unei nunți perfecte, așa cum sunt cele organizate de cele patru prietene pentru clienții lor. Cât despre dragoste, crede în ea doar în teorie, căci este mult prea modestă ca să-și închipuie că poate avea parte de ea. Mai ales că este atrasă de tipul de bărbat puternic și inteligent, exact așa cum este Delaney Brown, fratele lui Parker, de care Laurel este îndrăgostită în secret încă din copilărie.

Del este atât de protector și de drăguț, încât ea nu crede că ar putea să depășească vreodată granița prieteniei. Dar, când o clipă de pasiune dezlănțuită o aduce în brațele lui, într-un sărut pătimaș, Laurel va trebui să-și învingă temerile din propria minte și să transforme clipa în eternitate.

 Nora Roberts, unul dintre cei mai bine vânduți autori în topul New York Times, ne oferă o poveste despre dragoste, prietenie și familie și despre acele momente unice care transformă o fotografie drăguță într-o operă de artă. Povestea celor patru prietene continuă în Îndrăgostiți pentru totdeauna, a treia carte din Cvartetul mireselor.

Video despre Carte


Despre Autoare

Nora Roberts s-a născut la 10 octombrie 1950 în Silver Spring, Maryland, SUA. Este autoarea a peste 200 de nuvele, vândute în peste 400 milioane de exemplare. Multe dintre cărțile sale s-au aflat în lista de bestseller-uri New York Times pe parcursul mai multor săptămâni.

www.noraroberts.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Savor the Moment (The Bride Quartet, Book 3)
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 257
Editura: Lira
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-279-0
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2600

Pareri

Părerile Clienților 1 item(s)

Invidioasa
Este al 3 volum care se termina ca-n povesti, am ramas impresinata de momentul in care ei doi au transformat clipa dragostei intr-un sex salbatic pe marginea lacului de pe proprietatea lui Del, dupa care s-au scaldat ambii in el, si in final au intrat in casa amindoi uzi -ea imbracata in camasa lui, iar el doar in pantaloni- romantic! Parerea lui Alisha / (Plasată la data 18.05.2012)