Trădarea

Mai multe poze

Trădarea
103,00 MDL (20,70 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

La treizeci și nouă de ani, Tallie Jones este o legendă la Hollywood, ale cărei filme premiate se bucură de succes financiar și de aprecierea criticilor. Deloc interesată de strălucirea Los Angelesului, Tallie își trăiește viața prin muncă și este dedicată cercului ei de oameni dragi: familia, partenerul de viață, cu care are o relație de patru ani, și asistenta și totodată prietena ei cea mai bună.

În timp ce se află în mijlocul filmărilor la cel mai ambițios proiect de până atunci, lumea aproape desăvârșită a lui Tallie se prăbușește brusc. Un audit scoate la iveală discrepanțe ciudate în evidențele ținute de contabilul ei de încredere și chitanțe misterioase indică activități despre care Tallie nu are habar. În curând, devine evident că o persoană apropiată a delapidat constant sume enorme vreme de ani întregi. După o serie de dezvăluiri cutremurătoare, Tallie trebuie să se confrunte cu adevărul crud din spatele vieții ei aparent fără cusur: uneori încrederea poate fi cea mai mare iluzie.

„Faima și bogăția au, evident, și o fațetă întunecată, iar Danielle Steel a captat imaginația cititorilor săi cu o poveste inteligentă, sfâșietoare și plină de emoție.” -- Entertainment Weekly

590 de milioane de cărți vândute în 47 de țări!

Cel mai vândut autor în viață din toate timpurile!

 

Despre Autor 


 

Danielle Steel este una dintre cele mai populare autoare din lume, având vândute peste 590 milioane de exemplare ale cărţilor sale. În categoria celor mai bine vândute titluri intră şi Strada Charles 44. Adresa iubirii; Legături de familie; Moștenirea; O femeie împlinită.

La Editura Litera au mai apărut: Până la sfârşitul veacurilor; La prima vedere; Păcatele mamei; Îngerul păzitor.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 264
Editura: Lira
Apariția: Februarie 2015
ISBN: 978-606-741-034-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri