Toxic

August Black

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Pachet Top 4 cărți de Parenting

Doar Astăzi la 50% Reducere

Preț special 398,00 MDL Preț standard 796,00 MDL
După trei ani este prea târziu (După 3 ani este prea târziu)

Masaru Ibuka

199,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

Știti oare voi cum e să

te îndragostesti de cel mai mare dușman al tau?

 

Cum e să-i săruți buzele îmbătătoare, atunci când rațiunea îți șoptește să fugi cât mai departe din ghearele lui? Cum e să-i mângâi gâtul firav, visând să-l strângi cu degetele cât de tare poți și să-l lași să suspine fără aer?

„Toxic” este o un roman psihologic care ne descrie istoria a doi tineri ce trăiesc două destine total opuse, dar care se leagă prin sentimentele de Dragoste și Ură.

Zayn este un băiat visător și un filosof din născare, care se află în continua căutare a sensului existenței, îndeplinind, totodată, o muncă murdară pentru atingerea scopurilor proprii și bunăstarea fratelui mai mic. Nicole este o fată seducătoare, care știe perfect cum să primească tot ce dorește de la viață, întrecând toate limitele în dorința ei de a atrage atenția părinților prea preocupați de viețile proprii.

S-ar fi părut că cei doi trăiesc în două lumi total diferite, însă destinul decide altfel. Și în momentul când Zayn vede în această tânără sensul vieții sale, Nicole vede în față doar pe cel mai mare dușman al său, persoana care i-a ruinat viața, care i-a furat tot ce avea mai scump pe lume, începând un joc periculos pentru a ajunge la adevăr.

Mai multe informații

Limba: Română
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 20 x 13 cm